آریا بانو
آموزش تهیه لوکوم ترکیه دسری با تم پاییزی
چهارشنبه 20 آذر 1398 - 23:20:00
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / شیرینی امروز مال کشور ترکیه هست که البته شباهت بسیار زیادی به باسلوق یا همون راحت الحلقوم خودمون داره با این تفاوت که معمولا با پوره میوه و طعم دار تهیه اش میکنن که امتحان کردنش خالی از لطف نیست مخصوصا برای شب یلدا که میخواین خوراکی های خوشمزه با تم پاییزی داشته باشین
خب بریم سراغ راحت الحلقوم ترکی
"لوکوم ترکیه"
هویج 1 کیلو گرم
آب 1 لیتر
نشاسته ذرت 5 قاشق غذاخوری
شکر 1 پیمانه
گردو خرد شده به میزان دلخواه
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری اگر وانیل ایرانی استفاده میکنین نوک قاشق چایخوری وانیل برای عطرش استفاده میشه شما میتونین به دلخواه از هل ، گلاب یا بقیه ی اسانس ها استفاده کنین
پودر نارگیل 1 پیمانه
خب حالا هویج هارو بشورین خرد کنین و به همراه 1 لیتر آب بزارین بپزه
هویج ها باید کامل پخته و نرم بشن
بعد از پخت آبکش کنین و بزارین کمی خنک شه و از داغی بیفته حالا به همراه 1 لیوان آب سرد هویج هارو بلندر یا با گوشتکوب برقی میکس کنین تا کامل پوره شه
شکر و نشاسته را اضافه کرده و مخلوط کنین مواد رو داخل تابه نچسب ریخته و روی حرارت ملایم بزارین مرتب بهمش بزنین تا به قوام لازم برسه قوامش باید از فرنی بیشتر و غلیظ تر باشه
وقتی به قوام رسید تابه را از روی حرارت برداشته وانیل و یا اسانس دلخواه رو به همراه مغز گردو اضافه کنید و بهم بزنین
کف ظرف مورد نظر رو میتونین پودر نارگیل بریزین یه مقداری چرب کنید
مواد باسلوق رو تا داغه به ظرف منتقل کرده و صاف و یکدست کنین
بزارین تو محیط خنک شه و بعد از اینکه از داغی افتاد برای 3 تا 4 ساعت بزارینش تو یخچال تا خوب ببنده وقتی بست برش بدین و داخل پودر نارگیل بغلطانین و سرو کنین
نوش جان😚
منبع صفحه آشپزی شانو

http://www.banounews.ir/fa/News/237482/آموزش-تهیه-لوکوم-ترکیه-دسری-با-تم-پاییزی
بستن   چاپ