آریا بانو
عصرانه/ ترکیب هیجان انگیز کیک و موس انار
سه شنبه 19 آذر 1398 - 16:15:31
آریا بانو - رکنا / چی لازم دارم:
تخم مرغ: 4 عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
آرد شیرینی پزی: 125 گرم
بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
کره: 125 گرم
شکر سفید: 60 گرم
شکر قهوه ای: 60 گرم
آب: 60 میلی لیتر
مواد لازم برای موس کیک:
آب انار: 500 میلی لیتر
شکر سفید: 250 گرم
زرده تخم مرغ: 4 عدد
خامه فرم گرفته: 250 گرم
پودر نشاسته ذرت: یک قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین: دو قاشق سوپخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
قطره خوراکی: به میزان لازم
چطور بپزم :
ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. شکر سفید، شکر قهوه‌ای، کره و آب را روی گاز بگذارید تا ذوب شود. سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید، سفیده ها را با همزن به حدی بزنید که کامل فرم بگیرد و از ظرف نریزد. سفیده ها را داخل یخچال بگذارید و سراغ زرده ها بروید. زرده های تخم مرغ را با وانیل مخلوط کرده و با همزن بزنید تا تغییر رنگ بدهد و حجم پیدا کند. سپس مخلوط شکر و کره را به زرده ها اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد. آرد، نمک و‌ بکینگ پودر را سه بار الک کنید و در سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید. بعد با لیستک به صورت دورانی هم بزنید. سفیده های تخم مرغ را از یخچال بیرون آورده و در دو مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با لیستک به صورت دورانی در یک جهت بزنید تا کیک بافت اسفنجی بگیرد.
کف قالب 40×30 را کاغذ روغنی بگذارید و مواد کیک را داخل آن بریزید. اجازه دهید به مدت 20 دقیقه در فر بماند تا بپزد. بعد از پختن کیک، آن را از فر بیرون بیاورید و یک پارچه نازک روی کیک بیندازید تا هم کیک خنک شود و هم اینکه خشک نشود.
ابتدا آب انار، پودر نشاسته ذرت و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا هیچ گلوله ای در آن دیده نشود. سپس مواد را روی حرارت بگذارید تا کمی نیمه گرم شود.
در این فاصله زرده های تخم مرغ را با وانیل به حدی هم بزنید که تغییر رنگ دهد. سپس آن را به مخلوط موس کیک اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ بریده بریده نشود. غلظت مواد باید به غلظت فرنی برسد و زرده های تخم مرغ کمی بپزد.
بعد از اینکه مواد موس کیک آماده شد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. سپس خامه ‌و چند قطره رنگ خوراکی قرمز به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
بعد از اینکه کیک خنک شد آن را با رینگ برش بزنید و مواد موس کیک را داخل آن بریزید. موس کیک را به مدت 10 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس: آن را از قالب بیرون آورده و با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/236875/عصرانه--ترکیب-هیجان-انگیز-کیک-و-موس-انار
بستن   چاپ