آریا بانو
آموزش طرز تهیه کباب ترخون سنتی
سه شنبه 19 آذر 1398 - 15:15:48
آریا بانو - روزان / کباب ترخون یکی از انواع کباب های خوشمزه و سنتی ایرانی است که در واقع مخلوطی از گوشت و سبزیجات است. این کباب خوشمزه مانند کباب تابه ای در ماهیتابه طبخ می شود و یکی از فوری ترین کباب ها محسوب می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای 4 نفر کباب ترخون تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کباب ترخون تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب ترخون با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم کباب ترخون
گوشت چرخ کرده 500 گرم
ترخون تازه 4 شاخه
سیر 2 حبه
پیاز بزرگ 1 عدد
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه کباب ترخون
ابتدا سیر و پیاز را پوست بگیرید و ترخون را پاک کنید سپس سیر ، پیاز و ترخون را داخل میکسر یا غذاساز بریزید تا کاملا یکدست شوند. در ادامه مخلوط سیر ، پیاز و ترخون را داخل یک کاسه مناسب بریزید. در مرحله بعدی گوشت چرخ کرده را به کاسه حاوی سبزیجات اضافه کنید.
مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه کباب اضافه کنید و آنرا با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود. پس از اینکه مایه کباب آماده شد باید آنرا سیخ بگیرید. برای این منظور به اندازه گردو از مایه کباب بردارید و روی سیخ های چوبی قرار دهید.
به همین ترتیب تمام مایه کباب را سیخ بگیرید. سپس یک تابه مناسب از جنس چدن یا تفلون روی حرارت قرار دهید و مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل آن بریزید به حدی که فقط تابه چرب شود. سپس سیخ ها را داخل تابه بچینید.
پس از اینکه کباب ها خودشان را گرفتند آنها را به صورت متداوم در تابه بچرخانید تا به صورت یکدست سرخ شوند. در صورتی که سیخ چوبی در دسترس نداشتید می توانید کباب ترخون را مانند شامی کباب شکل دهید و در تابه سرخ کنید.
نکته مهم در مورد چرخاندن کباب ها این است که حتما اجازه دهید ابتدا کباب ها خودشان را به طور کامل بگیرند سپس آنها را بچرخانید چون ممکن است کباب شما باز شود. در پایان کباب ترخون را به همراه نان یا برنج سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/236838/آموزش-طرز-تهیه-کباب-ترخون-سنتی
بستن   چاپ