میز اردور/ سیب زمینی و سالاد تربچه؛ پیش غذایی معطر
يکشنبه 17 آذر 1398 - 19:19:20
|
|
آریا بانو - آوای سلامتی / سیب زمینی ها با خردل و سبزی ها معطر طعم می گیرند و سالاد رنگارنگ تربچه همراه بی نقصی برای سیب زمینی ها در این غذا به شمار می رود . چی لازم دارم: 1. سیب زمینی تازه یا سیب زمینی استامبولی , شسته شده , دو نیم شده : 500 گرم 2. خیار , نازک حلقه شده : 1 عدد 3. نمک : 2 قاشق چای خوری 4. تربچه , نازک حلقه شده : 1 دسته 5. خردل : 1 قاشق غذاخوری 6. روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری 7. سرکه سفید : 1 قاشق غذاخوری 8. مخلوط سبزی های معطر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری چطور بپزم: 1. سیب زمینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید و کنار بگذارید . 2. در همین فاصله , خیارها داخل یک بشقاب پخش نمایید و روی آن ها نمک بپاشید و کنار بگذارید . پس از 30 دقیقه آن ها را زیر آب سرد بگیرید و خشک نمایید . 3. خیار و تربچه را به صورت تزیینی داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و سیب زمینی ها را وسط آن ها بگذارید . 4. در یک کاسه کوچک , تمام مواد سس سالاد را مخلوط نمایید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شوند . سپس سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو , آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود .
http://www.banounews.ir/fa/News/236042/میز-اردور--سیب-زمینی-و-سالاد-تربچه؛-پیش-غذایی-معطر
|