آریا بانو
میز اردور/ سیب زمینی و سالاد تربچه؛ پیش غذایی معطر
يکشنبه 17 آذر 1398 - 19:19:20
آریا بانو - آوای سلامتی / سیب زمینی ها با خردل و سبزی ها معطر طعم می گیرند و سالاد رنگارنگ تربچه همراه بی نقصی برای سیب زمینی ها در این غذا به شمار می رود .
چی لازم دارم:
1. سیب زمینی تازه یا سیب زمینی استامبولی , شسته شده , دو نیم شده : 500 گرم
2. خیار , نازک حلقه شده : 1 عدد
3. نمک : 2 قاشق چای خوری
4. تربچه , نازک حلقه شده : 1 دسته
5. خردل : 1 قاشق غذاخوری
6. روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
7. سرکه سفید : 1 قاشق غذاخوری
8. مخلوط سبزی های معطر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
1. سیب زمینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید و کنار بگذارید .
2. در همین فاصله , خیارها داخل یک بشقاب پخش نمایید و روی آن ها نمک بپاشید و کنار بگذارید . پس از 30 دقیقه آن ها را زیر آب سرد بگیرید و خشک نمایید .
3. خیار و تربچه را به صورت تزیینی داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و سیب زمینی ها را وسط آن ها بگذارید .
4. در یک کاسه کوچک , تمام مواد سس سالاد را مخلوط نمایید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شوند . سپس سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو , آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود .

http://www.banounews.ir/fa/News/236042/میز-اردور--سیب-زمینی-و-سالاد-تربچه؛-پیش-غذایی-معطر
بستن   چاپ