آموزش طبخ مرغ برشته
يکشنبه 17 آذر 1398 - 09:17:47
|
|
آریا بانو - چی بپزم / مواد لازم فیله مرغ=300 گرم تخممرغ=یک عدد آرد سفید=چهار قاشق غذاخوری آرد سوخاری=سه قاشق غذاخوری کورنفلکس=یک و نیم پیمانه نمک و فلفل و روغن=به میزان لازم طرز تهیه این غذا به خاطر حالت سوخاری، مورد علاقه کودکان است. ابتدا فیله مرغ را به اندازههای دلخواه در آورده و به آن نمک و فلفل میزنیم. سپس آنها را اول در آرد سفید و بعد در تخممرغ زده و در آرد سوخاری غلتانده و در کورنفلکس خردشده قرار میدهیم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در کمی روغن سرخ مینماییم. (با حرارت کم سرخ میکنیم تا مغزپخت شود.)
http://www.banounews.ir/fa/News/235740/آموزش-طبخ-مرغ-برشته
|