آریا بانو
آموزش طبخ مرغ برشته
يکشنبه 17 آذر 1398 - 09:17:47
آریا بانو - چی بپزم / مواد لازم
فیله مرغ=300 گرم
تخم‌مرغ=یک عدد
آرد سفید=چهار قاشق غذاخوری
آرد سوخاری=سه قاشق غذاخوری
کورن‌فلکس=یک و نیم پیمانه
نمک و فلفل و روغن=به میزان لازم
طرز تهیه
این غذا به خاطر حالت سوخاری، مورد علاقه کودکان است. ابتدا فیله مرغ را به اندازه‌های دلخواه در آورده و به آن نمک و فلفل می‌زنیم.
سپس آنها را اول در آرد سفید و بعد در تخم‌مرغ زده و در آرد سوخاری غلتانده و در کورن‌فلکس خردشده قرار می‌دهیم تا هر دو طرف آن آغشته شود.
سپس در کمی روغن سرخ می‌نماییم. (با حرارت کم سرخ می‌کنیم تا مغزپخت شود.)

http://www.banounews.ir/fa/News/235740/آموزش-طبخ-مرغ-برشته
بستن   چاپ