میزاردور/ سالاد بلغور را به سفره تان اضافه کنید
يکشنبه 17 آذر 1398 - 08:38:41
|
|
آریا بانو - خراسان / مواد لازم بلغور – یک دوم فنجان آب جوش – یک فنجان چغندر پخته شده - یک یا 2 عدد کوچک سیب سبز بزرگ – یک عدد جعفری خرد شده – یک چهارم فنجان پیاز کوچک ریز خرد شده – 2 عدد گردو ی ریز خرد شده – یک چهارم فنجان روغن زیتون – یک چهارم فنجان لیموی تازه – یک عدد رب انار ملس – یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه - به میزان لازم جعفری یا شوید برای تزیین – کمی طرز تهیه ٰ آب جوش را به بلغور اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد. باید تمام آب جذب بلغور و نرم شود. زمانی که بلغورها پخت آنها را کنار بگذارید تا خنک شود. چغندرها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید و بعد از پختن رنده یا نگینی کنید. سیب سبز را بشویید و درشت رنده کنید. در یک کاسه چغندر، سیب، گردو و جعفری را مخلوط کنید. روغن زیتون، آب لیموی تازه، نمک و فلفل را نیز به مواد اضافه و خوب با هم مخلوط کنید. سالاد را به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید تا طعمها به خوبی ترکیب شود. سپس از یخچال خارج و با شاخههای جعفری تازه تزیین کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/235719/میزاردور--سالاد-بلغور-را-به-سفره-تان-اضافه-کنید
|