آریا بانو
طرز تهیه جوجه کباب
شنبه 16 آذر 1398 - 09:24:35
آریا بانو -
طرز پخت جوجه کباب
مواد لازم برای پخت "جوجه کباب":
مرغ 1 عدد
پیاز 2 عدد
آب لیمو نصف استکان
ماست نصف لیوان
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب:
ابتدا مرغ را به قطعات ریز خرد کنید تا حدی که به راحتی به سیخ زده شوند و هنگام پخت راحت بپزند. و بعد آن ها را بشویید و اجازه بدهید آب آن خارج شود. جوجه ها را داخل ظرفی بزرگتر بریزید.
در ابتدا پیاز را حلقه ای خرد کنید و حلقه ها را از هم جدا کنید و روی مرغ ها بریزید. سپس سس مایونز را با ماست و آبلیمو و زعفران آبکرده و سیر له شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و با جوجه ها اضافه کنید.
و با دست آن ها را مالش بدهید تا مواد خوب به همه قسمت ها زده شوند. در ظرف را ببندید و اجازه بدهید برای 5-6 ساعت داخل یخچال یا جایی خنک قرار بدهید.
بعد از این زمان جوجه کباب را سیخ کنید و به همراه گوجه و فلفل بپزید.
نکاتی برای پخت جوجه کباب:
• اگر از مرغ کامل استفاده می کنید بهتر است برای بهتر پختن آن ران و سینه ها را جدا جدا به سیخ بزنید استخوانی و بدون استخوان را هم جدا سیخ کنید تا همه ی جوجه کباب ها خوب بپزند.
• استفاده از سس مایونز و ماست باعث کم رنگ شدن جوجه کباب ها می شوند و خیلی زرد نمی شوند. اما خیلی ترد می شوند.
• اگر دوست داشتید جوجه کباب را با این عطر طعم میل کنید و می خواهید رنگ آن طلایی شود در مراحل پایانی پخت جوجه مقداری کره آب کنید و با زعفران آبکرده مخلوط کنید و با قلمو روی جوجه ها بکشید و باز روی آتش قرار بدهید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/235309/طرز-تهیه-جوجه-کباب
بستن   چاپ