آریا بانو
میز اردور/ دسر شیر عسلی خوشمزه و آسان
جمعه 15 آذر 1398 - 12:38:00
آریا بانو - باماکوک / چی لازم دارم:
شیر عسلی 400 گرم
شیر 2 پیمانه داغ
آب سرد 1/5 پیمانه
پودر ژلاتین 3-4 قاشق غذا خوری سر صاف
خامه 100 گرم
چه جوری درست میشه:
شیر عسلی، را با شیر داغ هم بزنید، بعد یک و نیم پیمونه آب سرد را با سه یا چهار قاشق غذاخوری سر صاف پودر ژلاتین قاطی کنید روی بخار کتری گذاشته تا شفاف و روان بشه حالا صد گرم خامه صبحانه رو در ظرفی ریخته و قاشق قاشق از مواد شیر عسلی بریزید توش و با چنگال هم بزنید چون اکه مستقیما با مواد قاطی کنید گلوله میشه، یکدست نمیشه، ژلاتین آب شده را هم همینطور چند قاشق از مواد شیر عسلی داخلش بریزین وهم بزنید تا یکدست بشه حالا همه رو با هم قاطی کنید در ظرف دسر ریخته سه چهار ساعتی بمونه در یخچال ، خودشو که گرفت ته ظرف را در آب گرم بذارید، کف ظرف مورد نظر را خیس کنید و دسر را در ظرف برگردونید، خیس کردن ظرف برای اینه که اگر دسر درظرف کج قرار گرفت بتونید اونو جا به جا کنید و به ظرف نچسبه.

http://www.banounews.ir/fa/News/235095/میز-اردور--دسر-شیر-عسلی-خوشمزه-و-آسان
بستن   چاپ