آریا بانو
ناهار/ آبگوشت ترش فقط در کنار خانواده و روز تعطیل می چسبه!
جمعه 15 آذر 1398 - 11:16:31
آریا بانو - باماکوک / چی لازم دارم:
گوشت آبگوشتی 300 گرم
نخود و لوبیا 1 پیمانه از قبل خیسانده
پیاز سفید 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی 4-5 عدد متوسط
سیب زمینی 3-4 عدد متوسط
غوره 1/2 پیمانه غوره تازه و یا آبغوره
سیر 4-5 عدد حبه
نعنا خشک 2 قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم فلفل، زردچوبه
روغن 2 قاشق غذا خوری برای سرخ کردن
چطور بپزم:
نخود و لوبیا را برای 7-8 ساعت بخیسانید.
در یک قابلمه، گوشتهای شسته شده و تکه شده را با پیاز، نخود، لوبیا، زردچوبه و فلفل بریزید.
روی آن 4 لیوان آب ریخته و بگذارید تا بپزد.
وقتی که لوبیا و گوشت پخت، گوجه فرنگی وغوره را اضافه کنید.
سیب زمینی ها را هم پوست کنده ودو نیم کنید و به آبگوشت اضافه کنید.
نمک آبگوشت را بزنید و اندازه کنید .
حالا سیر را ریز کرده و در تابه روغن بریزید و سیر خردشده را تفت دهید.
نعنا را هم به سیر اضافه کنید و بعد به آبگوشت اضافه کنید و بگذارید آرام چند جوش بزند .
غوره که پخت از آبگوشت بچشید و اگر ترشی آن کم بود کمی آبغوره هم میتوانید استفاده کنید.
این آبگوشت در تابستان با غوره تازه و گوجه فرنگی و در زمستان با آبغوره و رب گوجه پخته میشود و طرفدار زیادی دارد امیدوارم شما هم دوست داشته باشید و با سبزی خوردن میل کنید .

http://www.banounews.ir/fa/News/235080/ناهار--آبگوشت-ترش-فقط-در-کنار-خانواده-و-روز-تعطیل-می-چسبه!
بستن   چاپ