ناهار/ آبگوشت ترش فقط در کنار خانواده و روز تعطیل می چسبه!
جمعه 15 آذر 1398 - 11:16:31
|
|
آریا بانو - باماکوک / چی لازم دارم: گوشت آبگوشتی 300 گرم نخود و لوبیا 1 پیمانه از قبل خیسانده پیاز سفید 1 عدد متوسط گوجه فرنگی 4-5 عدد متوسط سیب زمینی 3-4 عدد متوسط غوره 1/2 پیمانه غوره تازه و یا آبغوره سیر 4-5 عدد حبه نعنا خشک 2 قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم فلفل، زردچوبه روغن 2 قاشق غذا خوری برای سرخ کردن چطور بپزم: نخود و لوبیا را برای 7-8 ساعت بخیسانید. در یک قابلمه، گوشتهای شسته شده و تکه شده را با پیاز، نخود، لوبیا، زردچوبه و فلفل بریزید. روی آن 4 لیوان آب ریخته و بگذارید تا بپزد. وقتی که لوبیا و گوشت پخت، گوجه فرنگی وغوره را اضافه کنید. سیب زمینی ها را هم پوست کنده ودو نیم کنید و به آبگوشت اضافه کنید. نمک آبگوشت را بزنید و اندازه کنید . حالا سیر را ریز کرده و در تابه روغن بریزید و سیر خردشده را تفت دهید. نعنا را هم به سیر اضافه کنید و بعد به آبگوشت اضافه کنید و بگذارید آرام چند جوش بزند . غوره که پخت از آبگوشت بچشید و اگر ترشی آن کم بود کمی آبغوره هم میتوانید استفاده کنید. این آبگوشت در تابستان با غوره تازه و گوجه فرنگی و در زمستان با آبغوره و رب گوجه پخته میشود و طرفدار زیادی دارد امیدوارم شما هم دوست داشته باشید و با سبزی خوردن میل کنید .
http://www.banounews.ir/fa/News/235080/ناهار--آبگوشت-ترش-فقط-در-کنار-خانواده-و-روز-تعطیل-می-چسبه!
|