شیرینی ها/ رولت گل سرخ خوشمزه و معطر برای شب یلدا
پنجشنبه 14 آذر 1398 - 21:30:11
|
|
آریا بانو - بیتوته / چی لازم دارم: ز رده تخممرغ دو عدد شیر یک پیمانه روغن دو قاشق سوپخوری بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری آرد به میزان لازم مواد لازم میانی خمیر : گلسرخ پودر شده یک پیمانه گردوی خرد شده یک پیمانه دارچین یک قاشق غذاخوری خاکه قند یک پیمانه مواد لازم برای شربت: شکر و روغن از هر کدام یک پیمانه آب به میزان لازم چطور بپزم: تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط کرده و در یک کیسه نایلونی در حدود دو ساعت قرار میدهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گلسرخ، گردو، خاک قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را میبندیم و روی سینی میگذاریم با چاقو مثل رولت آن را میبریم. روغن را داغ کرده و روی آن میریزیم و درون فر با 300 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. زمانی که سینی را از فر خارج کردیم و شیرینی سرد شد، روی آن شربت ریخته و میگذاریم تا کاملا سرد شود
http://www.banounews.ir/fa/News/235001/شیرینی-ها--رولت-گل-سرخ-خوشمزه-و-معطر-برای-شب-یلدا
|