آریا بانو
میز اردور/ سالاد بادمجان را با فلفل تند و تیز کنید
چهارشنبه 13 آذر 1398 - 13:57:50
آریا بانو - شور و شیرین / چی لازم دارم:
بادمجان 2 عدد متوسط
سیر له کرده 2 حبه
فلفل دلمه‌ای رنگی 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی 2 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سرکه 1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
پودر سیر، نمک و فلفل به میزان لازم
چطور بپزم:
بادمجان، سیر، فلفل دلمه و گوجه‌فرنگی را کبابی کنید.
آن‌گاه پوست بادمجان و گوجه‌فرنگی را گرفته و به همراه سیر و فلفل دلمه‌ای ساتوری کنید.
حال روغن زیتون، سرکه، جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به مواد سالاد بیفزائید.
سپس سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و به دلخواه تزیین نمایید.

http://www.banounews.ir/fa/News/234500/میز-اردور--سالاد-بادمجان-را-با-فلفل-تند-و-تیز-کنید
بستن   چاپ