میز اردور/ سالاد بادمجان را با فلفل تند و تیز کنید
چهارشنبه 13 آذر 1398 - 13:57:50
|
|
آریا بانو - شور و شیرین / چی لازم دارم: بادمجان 2 عدد متوسط سیر له کرده 2 حبه فلفل دلمهای رنگی 2 عدد متوسط گوجه فرنگی 2 عدد روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری سرکه 1 قاشق سوپخوری جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری پودر سیر، نمک و فلفل به میزان لازم چطور بپزم: بادمجان، سیر، فلفل دلمه و گوجهفرنگی را کبابی کنید. آنگاه پوست بادمجان و گوجهفرنگی را گرفته و به همراه سیر و فلفل دلمهای ساتوری کنید. حال روغن زیتون، سرکه، جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به مواد سالاد بیفزائید. سپس سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و به دلخواه تزیین نمایید.
http://www.banounews.ir/fa/News/234500/میز-اردور--سالاد-بادمجان-را-با-فلفل-تند-و-تیز-کنید
|