غذای اصلی/ سس قارچ خانگی برای استیک و پاستا
چهارشنبه 13 آذر 1398 - 10:27:12
|
|
آریا بانو - نمناک / سس قارچ عموما برای استیک ، پاستا و ... درست می شود که همراه با این غذاها طعم بسیار لذیذ و باب میل می دهد ( ماهیت این سس همانند سس مایونز و سس هلندی برای طعم دهی می باشد) ، به همین دلیل ما سعی کرده ایم در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک برای شما طرز تهیه سس قارچ را بیان کنیم : چی لازم دارم: آب گوشت :1 پیمانه آردسفید :1 قاشق سوپخوری کره :50 گرم قارچ :250 گرم نمک و فلفل :به میزان لازم چطور بپزم: کره را داخل یک ظرف مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا ذوب شود و بعد از اینکه کره کف کرد و کفش خوابید آرد را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ، بعد از تفت آرد ،آب گوشت را کم کم داخل ظرف میریزیم و حرارت را کمتر میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سس یکدست شود. در این فاصله قارچ ها را هم در کمی کره تفت میدهیم و به سس نرم شده اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد از چند جوش سس را از روی حرارت بر میداریم.
http://www.banounews.ir/fa/News/234351/غذای-اصلی--سس-قارچ-خانگی-برای-استیک-و-پاستا
|