دسر بیسکویتی مقوی مخصوص پاییز
سه شنبه 12 آذر 1398 - 12:36:29 PM
|
|
آریا بانو - خراسان / مواد لازم بیسکویت پتی بور 2 بسته وانیل کمی زرده تخم مرغ 4 عدد شکر یک پیمانه کره 50 گرم آرد قاشق سوپ خوری شیر 2 لیوان پودر کاکائو و پودر قند به میزان لازم طرز تهیه * در یک کاسه مناسب زرده های تخم مرغ و شکر را بریزید و هم بزنید. در یک قابلمه شیر و آرد را با هم مخلوط کنید. شکر و زرده را درون قابلمه بیفزایید. * قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را آن قدر هم بزنید تا غلیظ شود. توجه کنید غلظت مواد باید کمی رقیق تر از فرنی باشد. * ظرف را از روی حرارت بردارید، سپس وانیل و کره را داخل آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط و کره آب شود. * در یک ظرف پیرکس، یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید، سپس روی آن مایه به دست آمده را که هنوز داغ است بریزید. * روی دسر را می توانید با پودر کاکائو و پودر قند تزیین کنید. * ظرف را به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود، سپس آن را سرو کنید. * دقت کنید که مواد داخل قابلمه را روی حرارت ملایم باید مرتب هم بزنید. در غیر این صورت مواد ته می گیرد.
http://www.banounews.ir/fa/News/233916/دسر-بیسکویتی-مقوی-مخصوص-پاییز
|