آریا بانو
دسر بیسکویتی مقوی مخصوص پاییز
سه شنبه 12 آذر 1398 - 12:36:29 PM
آریا بانو - خراسان / مواد لازم
بیسکویت پتی بور 2 بسته
وانیل کمی
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر یک پیمانه
کره 50 گرم
آرد قاشق سوپ خوری
شیر 2 لیوان
پودر کاکائو و پودر قند به میزان لازم
طرز تهیه
* در یک کاسه مناسب زرده های تخم مرغ و شکر را بریزید و هم بزنید. در یک قابلمه شیر و آرد را با هم مخلوط کنید. شکر و زرده را درون قابلمه بیفزایید.
* قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را آن قدر هم بزنید تا غلیظ شود. توجه کنید غلظت مواد باید کمی رقیق تر از فرنی باشد.
* ظرف را از روی حرارت بردارید، سپس وانیل و کره را داخل آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط و کره آب شود.
* در یک ظرف پیرکس، یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید، سپس روی آن مایه به دست آمده را که هنوز داغ است بریزید. * روی دسر را می توانید با پودر کاکائو و پودر قند تزیین کنید.
* ظرف را به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود، سپس آن را سرو کنید.
* دقت کنید که مواد داخل قابلمه را روی حرارت ملایم باید مرتب هم بزنید. در غیر این صورت مواد ته می گیرد.

http://www.banounews.ir/fa/News/233916/دسر-بیسکویتی-مقوی-مخصوص-پاییز
بستن   چاپ