میزاردور/ سالاد کلم را فراموش نکنید
دوشنبه 11 آذر 1398 - 22:28:32
|
|
آریا بانو - غذالند / سالاد کلم یکی از سالادهای خوشمزه است که در رستوران ها طرفداران زیادی دارد . سالادها انواع مختلفی دارند و توضیح درباره طرز تهیه آنها پایان ناپذیر است و این به دلیل ترکیب رنگ زیبای این خوراکی های خوشمزه و مهمتر از همه سالم بودن آن هاست و البته برای خیلی از افراد استفاده از سس های مختلف نیز در این غذاها می باشد. در واقع میتوان با ترکیبکردن مواد غذایی سازگار و خوش طعم با یک سس سالاد که آنهم سلیقهای و متنوع است یک سالاد خوشمزه تهیه کرد. یکی از انواع سالاد خوشمزه، سالاد کلم سفید و هویج است که معمولا در مراسم عروسی و در رستورانها یکی از پایههای ثابت میز غذاست. نوعی سالاد کلم و هویج نیز در کشورهای هلند، ایتالیا و آلمان تهیه میشود که تا حد بسیار زیادی شبیه سالاد کلم و هویج خودمان است اما چاشنیهای نوع ایرانی این سالاد بیشتر و به اعتقاد بسیاری از افراد خوشمزهتر از نوع خارجی آن است. در ضمن شما می توانید سالاد کلم را هم با کلم سفید تهیه کنید و هم با کلم قرمز این بستگی به سلیقه و ذائقه افراد دارد و البته می توانید از ترکیب هر دو این کلم ها استفاده کنید. مواد لازم کلم سفید:1 عدد هویج بزرگ:3 عدد کشمش (اختیاری):2 قاشق غذاخوری سس مایونز:1 قاشق سوپخوری ماست غلیظ:1 قاشق سوپخوری سرکه سیب:2 قاشق غذاخوری شکر:1 قاشق غذاخوری فلفل: به میزان لازم نمک: به میزان لازم مراحل پخت مرحله 1 ابتدا کلم را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و بعد رنده کرده و یا خیلی نازک و رشتهای برش می زنیم. مرحله 2 هویجها را نیز شسته و رنده درشت می زنیم. مرحله 3 کلم و هویج را با هم مخلوط کنید. مرحله 4 اگر از کشمش و گردو و سیب استفاده می کنید آنها را در این مرحله باید اضافه کنید. مرحله 5 برای تهیه سس سالاد ماست غلیظ، سس مایونز ،سرکه سیب، شکر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.تا به غلظت مناسبی که مد نظرتان است برسد. مرحله 6 می توانید سس تهیه شده را با مواد مخلوط کرده سپس حدود 2 الی 3 ساعت در پخچال نگه دارید و اجازه دهید سس به خورد مواد برود و پس از آن میل کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/233740/میزاردور--سالاد-کلم-را-فراموش-نکنید
|