آریا بانو
شیرینی ها/ کیک دونات ژله‌ای برای جشن یلدا
دوشنبه 11 آذر 1398 - 11:16:31
آریا بانو - فوت و فن / کیک دونات ژله‌ای ظاهر بسیار زیبا و البته طعم عالی دارد. آن را برای اعضای خانواده تهیه کنید و در کنار هم از خوردن آن لذت ببرید.
تعداد: 24 نفر
زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: 60 دقیقه
چی لازم دارم:
3٫5 پیمانه آرد کامل
دو بسته خمیر مایه
یک پیمانه شیر
نصف پیمانه شکر
نصف پیمانه کره آب شده
نصف قاشق چایخوری نمک
دو عدد تخم‌مرغ
1 قاشق چایخوری وانیل
2/3 پیمانه ژله یا مربای آلبالو یا توت‌فرنگی
خامه
پودر قند
چطور بپزم:
در یک کاسه متوسط، 2 پیمانه آرد و خمیر مایه را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه متوسط، شیر، شکر، کره و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید. مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها و وانیل را اضافه کنید. آنها را با هم‌زن برقی به مدت 3 دقیقه هم بزنید. بقیه آرد را اضافه کنید و با کمک قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 2 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
کره را کف قالب قلبی شکل بمالید و خمیر را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر کنار بگذارید تا پف کند و حجم آن دوبرابر شود.
فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. کیک را به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا کاملا سطح آن طلایی شود. آن را 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
با کمک چاقوی تیز و بلند، کیک را افقی برش دهید. قسمت رویی را بردارید. روی سطح لایه پایینی، مربا یا ژله بمالید و در همه سطح آن پخش کنید. روی آنها خامه بریزید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید. روی کیک پودر قند بپاشید و با ژله یا مربا روی آن را تزئین کنید.
ارزش غذایی:
کالری: 213
چربی: 9 گرم
کلسترول: 32 میلی‌گرم
کربوهیدرات: 30 گرم
فیبر: 1 گرم
قند: 21 گرم
پروتئین: 3 گرم
آهن: 2 میلی‌گرم
کلسیم: 41 میلی‌گرم
پتاسیم: 93 میلی‌گرم
آهن: 2 میلی‌گرم
سدیم: 210 میلی‌گرم

http://www.banounews.ir/fa/News/233408/شیرینی-ها--کیک-دونات-ژله‌ای-برای-جشن-یلدا
بستن   چاپ