شیرینی ها/ کیک دونات ژلهای برای جشن یلدا
دوشنبه 11 آذر 1398 - 11:16:31
|
|
آریا بانو - فوت و فن / کیک دونات ژلهای ظاهر بسیار زیبا و البته طعم عالی دارد. آن را برای اعضای خانواده تهیه کنید و در کنار هم از خوردن آن لذت ببرید. تعداد: 24 نفر زمان تهیه: 30 دقیقه زمان پخت: 60 دقیقه چی لازم دارم: 3٫5 پیمانه آرد کامل دو بسته خمیر مایه یک پیمانه شیر نصف پیمانه شکر نصف پیمانه کره آب شده نصف قاشق چایخوری نمک دو عدد تخممرغ 1 قاشق چایخوری وانیل 2/3 پیمانه ژله یا مربای آلبالو یا توتفرنگی خامه پودر قند چطور بپزم: در یک کاسه متوسط، 2 پیمانه آرد و خمیر مایه را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه متوسط، شیر، شکر، کره و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید. مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید. تخممرغها و وانیل را اضافه کنید. آنها را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه هم بزنید. بقیه آرد را اضافه کنید و با کمک قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 2 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید. کره را کف قالب قلبی شکل بمالید و خمیر را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر کنار بگذارید تا پف کند و حجم آن دوبرابر شود. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. کیک را به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا کاملا سطح آن طلایی شود. آن را 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. با کمک چاقوی تیز و بلند، کیک را افقی برش دهید. قسمت رویی را بردارید. روی سطح لایه پایینی، مربا یا ژله بمالید و در همه سطح آن پخش کنید. روی آنها خامه بریزید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید. روی کیک پودر قند بپاشید و با ژله یا مربا روی آن را تزئین کنید. ارزش غذایی: کالری: 213 چربی: 9 گرم کلسترول: 32 میلیگرم کربوهیدرات: 30 گرم فیبر: 1 گرم قند: 21 گرم پروتئین: 3 گرم آهن: 2 میلیگرم کلسیم: 41 میلیگرم پتاسیم: 93 میلیگرم آهن: 2 میلیگرم سدیم: 210 میلیگرم
http://www.banounews.ir/fa/News/233408/شیرینی-ها--کیک-دونات-ژلهای-برای-جشن-یلدا
|