شام/ سوپ سفید به سبک رستوران
دوشنبه 11 آذر 1398 - 08:40:02
|
|
آریا بانو - بیتوته / چی لازم دارم: جو پوست کنده نصف پیمانه گردن و بال مرغ 4-5 عدد هویج نگینی خرد شده نصف پیمانه ساقه کرفس خرد شده نصف پیمانه قارچ خرد شده نصف پیمانه پیاز متوسط 1 عدد شیر پرچرب 1/5 لیوان جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده 2 قاشق سوپخوری سیر خرد شد 3 حبه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم لیمو ترش تازه 2-3 عدد چطور بپزم: برای پخت سوپ سفید مجلسی، ابتدا پیاز را نگینی و ریز خرد کنید و با گردن و بال مرغ داخل قابلمه بریزید و با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و مقداری آب اجازه بدهید کمی بپزند، بعد از 20 دقیقه جوی پوست کنده را که از قبل خیس کرده اید، را اضافه کنید و بگذارید بپزند. گردن و بال مرغ را بیرون بیاورید و گوشت های آن را جدا کنید و سپس آن ها را داخل سوپ بریزید در این مرحله سیر را ریز خرد کنید و با هویج خرد شده و کرفس خرد شده و قارچ ریز شده اضافه کنید و بگذارید بپزند و بعد از آن، سبزیجات معطر و جعفری خرد شده را بعد از پخت سبزیجات اضافه کنید و اجازه بدهید حدود 15 دقیقه بپزند در این هنگام شیر را درون ظرف جدایی بریزید و روی حرارت قرار بدهید تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه کنید. سوپ سفید شما آماده است بهتر است هنگام سرو سوپ چند قطره آب لیموترش در سوپ بچکانید و برای تزیین سوپ میتوانید از جعفری استفاده کنید. نکته برای طرز تهیه سوپ سفید: اضافه کردن شیر سرد یا جوشاندن سوپ با شیر سبب بریده شدن شیر می شود
http://www.banounews.ir/fa/News/233189/شام--سوپ-سفید-به-سبک-رستوران
|