آریا بانو
غذای اصلی/ ته چین گوشت گوسفندی برای مهمانان ویژه
يکشنبه 10 آذر 1398 - 16:52:25
آریا بانو - نمناک / ته چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی هاست. در این مطلب “ته چین گوشت” گوسفندی را برای شما در نظر گرفته ایم.
چی لازم دارم:
گوشت گوسفندی:به اندازه لازم
برنج:4پیمانه
پیاز ریز خورد شده:1 عدد متوسط
کشمش:به دلخواه
مواد لازم برای ادویه:گرد غوره 2قاشق
پودر زیره سبز:1قاشق
زرد چوبه:نصف قاشق
نمک و فلفل:به میزان لازم
سماغ:نصف قاشق
پودر پیاز:نصف قاشق
چطور بپزم:
برنج را بشویید و 2 ساعتی در آب و نمک خیس دهید.
بعد آن را در آب جوش بجوشانید و آبکش کنید. فقط باید برای این ته چین برنج را کمی دان تر بردارید
ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
ته قابلمه یا تابه مورد نظر ، کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر را کف آن بپوشانید.
سپس نصف برنج را در قابلمه ریخته و روی آن نصفی از پیاز ریز خرد شده را بریزید و مقداری از مخلوط ادویه ها را روی آن بپاشید.
به گوشت هم مقداری ادویه بپاشید و بر روی پیاز داغ بچینید.
سپس باقی مانده پیاز را روی گوشت پهن کنید و گوشت را کاملا بپوشانید.
بعد بقیه برنج را روی گوشت بریزید و برنج را دم کنید.
قابلمه ته چین را روی حرارت قرار دهید تا با حرارت متوسط بخار کند.
آنگاه حرارت را کم کنید تا ته چین به مدت یک ساعت روی حرارت کاملا دم بکشد.
پیاز کوچکی را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سرخ شود.
کشمش را بشویید و به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سپس ته چین را با آنها تزیین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/233081/غذای-اصلی--ته-چین-گوشت-گوسفندی-برای-مهمانان-ویژه
بستن   چاپ