شیرینی مارمالادی یکی از انواع خشک پرطرفدار!
دوشنبه 4 آذر 1398 - 19:13:50
|
|
آریا بانو - برترین ها / یکی از انواع شیرینی خشک شیرینی مارمالادی است مواد لازم: آرد: 220 گرم آرد برنج: 1 و 1/2 قاشق سوپخوری پودر شکر: 40 گرم بادام (آسیاب شده): 2 قاشق سوپخوری کره (خردشده): 180 گرم اسانس بادام: 1/4 قاشق چایخوری مارمالاد: 1/3 پیمانه طرز تهیه: 1. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از یک ربع قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید سپس آرد و آرد برنج را همراه پودر شکر در ظرفی الک کنید. پودر بادام و اسانس را اضافه کنید. کره را به مواد فوق اضافه کرده و کمی ورز دهید تا نرم شود. 2. از خمیر به اندازه یک قاش چای خوری برداشته در دست گرد کنید، روی سینی به فاصله 4 سانتی متر از یکدیگر قرار دهید و با ته یک قاشق چوبی در مرکز بیسکویتها فرورفتگی ایجاد کنید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. پس از خنک شدن داخل آنها را با مارمالاد رنگی پرکنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/230758/شیرینی-مارمالادی-یکی-از-انواع-خشک-پرطرفدار!
|