آریا بانو
میز اردور/ ترشی لیته برای شام مهمانی فراموش نشود
جمعه 1 آذر 1398 - 22:55:03
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
بادمجان 1 کیلوگرم
سیر 4 حبه
هویج 1 کیلوگرم
سبزیهای معطر 300 گرم
کلم سفید 600 گرم
فلفل سبز 1 عدد
سیاه دانه به میزان لازم
ادویه ترشی به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سرکه به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
1. بادمجان ها را در مخلوطی از آب و سرکه بپزید. آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. برای استفاده، آب آن ها را خوب بگیرید. همچنین می توانید آن ها را در فر و یا روی گاز کبابی کنید.
2. بادمجان ها را به همراه سیر و هویج در مخلوط کن و یا غذاساز بریزید و خرد کنید.
3. سبزی ها، کلم پیچ (گل کلم) و فلفل سبز را هم به سایر مواد اضافه کنید و بزنید تا خرد و خوب با هم مخلوط شوند. با توجه به ذائقه تان می توانید میزان فلفل سبز را کم و یا زیاد کنید.
4. سیاه دانه، ادویه ترشی، زردچوبه، نمک و سرکه را هم به ترشی اضافه کنید و آن ها را خوب با هم ترکیب کنید. میزان سرکه باید در حدی باشد که ترشی نه خیلی شل و نه بیش از حد سفت باشد. میزان نمک به نسبت باید زیاد باشد.
5. ترشی را در ظرفی که هوا نکشد، بریزید؛ درب آن را خوب ببندید و برای 1 هفته در دمای محیط نگه دارید تا آماده شود. بعد از استفاده ترشی را در یخچال نگه داری کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/229437/میز-اردور--ترشی-لیته-برای-شام-مهمانی-فراموش-نشود
بستن   چاپ