میز اردور/ «کاناپس قارچ»، یک اردور ایتالیایی خوشمزه و ساده
جمعه 1 آذر 1398 - 17:27:35
|
|
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم: کره: 50 گرم گشنیز: 50 گرم پیازچه: 100 گرم قارچ: 500 گرم آرد: دو قاشق سوپخوری شیر: یک و نیم پیمانه نمک، فلفل و نان تست: به میزان لازم پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم چه جوری درست میشه: کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا آب شود. * پیازچه را خرد کرده و با کره کمی تفت میدهیم. * قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود. * آرد را افزوده و هم میزنیم. * شیر را اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. * نمک و فلفل را افزوده و در انتها گشنیز خردشده را میریزیم و هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم. * روی هر نان تست یک قاشق غذاخوری از مایه قارچ ریخته و کاملاً پخش میکنیم و کمی پنیر پیتزا میریزیم و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا پنیر آب و روی کاناپس قارچ طلایی شود.
http://www.banounews.ir/fa/News/229386/میز-اردور--«کاناپس-قارچ»،-یک-اردور-ایتالیایی-خوشمزه-و-ساده
|