آریا بانو
غذای اصلی/ طرز تهیه نودالیت اسفناج و گوشت
پنجشنبه 30 آبان 1398 - 18:01:08
آریا بانو - سوران / چی لازم دارم:
پنیر پارمزانبه میزان دلخواه
گوشت چرخ کرده300 گرم
نودالیت گوشت الیت4 بسته
پیاز بزرگ2 عدد
سیر خرد شده کوچک2 حبه
اسفناج3 پیمانه
تخم مرغ (در صورت تمایل)1 عدد
ادویهبه میزان دلخواه
نمک1 ق.چ
رب گوجه فرنگی2 ق.غ
چطور بپزم:
پیاز را خلالی کرده و سرخ می کنیم تا از سفیدی در آید، سپس سیر را له و خورد کرده و به آن اضافه می کنیم.
پس از آنکه سیر نیز سرخ شد، گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و سرخ می کنیم. پس از آنکه گوشت از خامی در آمد تخم مرغ و اسفناج را نیز به آن اضافه می کنیم.
درنهایت نیز رب و ادویه های دیگر را اضافه نموده و تفت می دهیم تا به خورد گوشت برود.
نودالیت را طبق دستور روی جلد آن تهیه می کنیم و از آب خارج می کنیم. سپس مواد گوشت را با آن مخلوط کرده و مقداری پنیر پارمزان به عنوان تزیین روی آن می پاشیم.
نودالیت گوشت و اسفناج شما آماده است. نوش جان!

http://www.banounews.ir/fa/News/229147/غذای-اصلی--طرز-تهیه-نودالیت-اسفناج-و-گوشت
بستن   چاپ