غذای اصلی/ قلیه میگو را با دستور بوشهری بپزید
چهارشنبه 29 آبان 1398 - 13:19:31
|
|
آریا بانو - برترین ها / چی لازم دارم: میگو 500 گرم سبزی ماهی شامل ( گشنیز : 250 گرم - شنبلیله: 50 گرم ) سیر یک سر کامل پیاز 1 عدد بزرگ عصاره تمر هندی 1 پیمانه آرد 2 قاشق غذا خوری روغن - فلفل قرمز - نمک ادویه ماهی ( پودر دانه گشنیز - فلفل قرمز - فلفل سیاه - پودر سیر) چطور بپزم: 1. تمر را از قبل توی آب گرم میگذاریم و با دست کمی آنرا چنگ میزنیم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف میکنیم و عصاره تمر را با آرد مخلوط میکنیم. 2. سبزی را در سبزی خورد کن اکا خوب ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ تیره در بیاید. 3. پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم کمی جا بیفتد و ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم و این غذا بعد از 5 دقیقه آماده است. 4. اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود. 5. به قلیه میگو می توان رب گوجه و سیب زمینی خرد شده و گاهی لوبیا قرمز نیز اضافه کرد که در آن صورت قلیه میگو خوزستانی میشود که در جاهای مختلف این استان پخت میشود.
http://www.banounews.ir/fa/News/228755/غذای-اصلی--قلیه-میگو-را-با-دستور-بوشهری-بپزید
|