آریا بانو
غذای اصلی/ قلیه میگو را با دستور بوشهری بپزید
چهارشنبه 29 آبان 1398 - 13:19:31
آریا بانو - برترین ها / چی لازم دارم:
میگو 500 گرم
سبزی ماهی شامل ( گشنیز : 250 گرم - شنبلیله: 50 گرم )
سیر یک سر کامل
پیاز 1 عدد بزرگ
عصاره تمر هندی 1 پیمانه
آرد 2 قاشق غذا خوری
روغن - فلفل قرمز - نمک
ادویه ماهی ( پودر دانه گشنیز - فلفل قرمز - فلفل سیاه - پودر سیر)
چطور بپزم:
1. تمر را از قبل توی آب گرم میگذاریم و با دست کمی آنرا چنگ میزنیم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف میکنیم و عصاره تمر را با آرد مخلوط میکنیم.
2. سبزی را در سبزی خورد کن اکا خوب ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ تیره در بیاید.
3. پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم کمی جا بیفتد و ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم و این غذا بعد از 5 دقیقه آماده است.
4. اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود.
5. به قلیه میگو می توان رب گوجه و سیب زمینی خرد شده و گاهی لوبیا قرمز نیز اضافه کرد که در آن صورت قلیه میگو خوزستانی میشود که در جاهای مختلف این استان پخت میشود.

http://www.banounews.ir/fa/News/228755/غذای-اصلی--قلیه-میگو-را-با-دستور-بوشهری-بپزید
بستن   چاپ