آریا بانو
غذای اصلی/ ته چین گوشت، پیشنهاد جذاب آخر هفته
چهارشنبه 29 آبان 1398 - 10:51:38
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
برنج دو پیمانه
گوشت گردن یا ماهیچه به میزان دلخواه من چهار تیکه اندازه کف دست که میشه حدود800گرم
گذاشتم
دنبه دو تیکه کوچک
هویج یک شماره متوسط
ساقه کرفس یک شاخه
پیاز بزرگ یک شماره
رب یک ق.غ سر خالی
ادویه فلفل نمک زردچوبه دارچین به میزان لازم
زعفران دم کرده نصف استکان غلیظ
زرشک کمی
زرده تخم مرغ یک شماره
ماست چکیده یک قاشق غذاخوری
کره کمی
چطور بپزم:
پیازها را خورد کرده و تفت داده گوشت را اضافه کنید به همراه هویج حلقه شده و ادویه ها بدون نمک تفت داده تا خوب سرخ شود رب را اضافه کرده یک دقیقه تفت دهید یک لیوان اب اضافه کرده درش را ببندید تا گوشت ها کاملا مغز پخت شود بعد از پخت کامل گوشت نمک را اضافه کنید .
برنج را اب کش کرده نصف ان را همراه با ماست تخم مرغ و زعفران در کاسه ای مخلوط کرده ته قابلمه را چرب کرده و برنج زعفرانی را ته ان ریخته و صاف می کنیم گوشت ها را در اب ش ریخته اب ان را جدا می‌کنیم گوشت بدون پیاز و هویج را روی برنج زعفرانی پهن می کنیم و کمی از اب گوشت را بهش اضافه می‌کنیم.
حدود سه چهار قاشق مابقی برنج سفید را روی گوشت ها ریخته و برنج را دم می کنیم هویج را از پیاز و کرفس جدا کرده ودر اب گوشت میزاریم و با همان ظرف روی برنج می گذاریم تا موقع سرو غذا اب گوشت گرم باشه زمان سرو غذا زرشک شسته شده رو در کره تفت میدیم و روی ته چین میریزیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/228686/غذای-اصلی--ته-چین-گوشت،-پیشنهاد-جذاب-آخر-هفته
بستن   چاپ