آریا بانو
دستوری جدید برای پخت قزل آلا
سه شنبه 28 آبان 1398 - 20:16:19
آریا بانو - آکا ایران / چی لازم دارم:
ادویه ماهی:گشنیز، پودر زنجبیل، پودر پاپریکا، پودرلیموعمانی بمیزان لازم.
نمک و فلفل و آبلیمو به میزان لازم.
کره 50 گرم.
ماهی قزل‌آلا دو عدد.
پیاز درشت سه عدد.
شوید چهار قاشق سوپخوری.
چطور بپزم:
1.ماهی را شسته و آبشش و باله‌های آن در آورید سپس شکم ماهی را برش داده و داخل آن را تمیز بشویید. پشت ماهی را (روی ستون فقرات) حدود 10سانتی‌متر برش زده ستون فقرات و تیغ‌های ماهی را بیرون بکشید. با پهلوی کارد به ماهی فشار آورده تا تخت شود حالا به ماهی نمک، فلفل، ادویه ماهی، یک عدد پیاز خردشده و آبلیمو بزنید. بهتر است ماهی یک تا دو ساعت به همین شکل مانده تا مزه دار شود.
2.سپس پیاز را کمی در کره تفت داده تا سبک و طلایی روشن شود. حالا پیاز و شوید خردشده را به داخل ماهی مالیده و از شکاف پشت ماهی سر و دم ماهی را بیرون کشیده تا ماهی به صورت رولت در بیاید.
3.اکنون ماهی را روی حرارت ملایم سرخ کنید و برای این‌که مغز پخت شود داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه بپزید.اطراف ماهی را با سبزیجات پخته و سرخ‌شده تزئین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/228579/دستوری-جدید-برای-پخت-قزل-آلا
بستن   چاپ