دستوری جدید برای پخت قزل آلا
سه شنبه 28 آبان 1398 - 20:16:19
|
|
آریا بانو - آکا ایران / چی لازم دارم: ادویه ماهی:گشنیز، پودر زنجبیل، پودر پاپریکا، پودرلیموعمانی بمیزان لازم. نمک و فلفل و آبلیمو به میزان لازم. کره 50 گرم. ماهی قزلآلا دو عدد. پیاز درشت سه عدد. شوید چهار قاشق سوپخوری. چطور بپزم: 1.ماهی را شسته و آبشش و بالههای آن در آورید سپس شکم ماهی را برش داده و داخل آن را تمیز بشویید. پشت ماهی را (روی ستون فقرات) حدود 10سانتیمتر برش زده ستون فقرات و تیغهای ماهی را بیرون بکشید. با پهلوی کارد به ماهی فشار آورده تا تخت شود حالا به ماهی نمک، فلفل، ادویه ماهی، یک عدد پیاز خردشده و آبلیمو بزنید. بهتر است ماهی یک تا دو ساعت به همین شکل مانده تا مزه دار شود. 2.سپس پیاز را کمی در کره تفت داده تا سبک و طلایی روشن شود. حالا پیاز و شوید خردشده را به داخل ماهی مالیده و از شکاف پشت ماهی سر و دم ماهی را بیرون کشیده تا ماهی به صورت رولت در بیاید. 3.اکنون ماهی را روی حرارت ملایم سرخ کنید و برای اینکه مغز پخت شود داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.اطراف ماهی را با سبزیجات پخته و سرخشده تزئین کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/228579/دستوری-جدید-برای-پخت-قزل-آلا
|