آریا بانو
آموزش تهیه سیب قندی در 7 ساعت
سه شنبه 28 آبان 1398 - 17:31:26
آریا بانو - خراسان / طعم ثابت و همیشگی میوه‎ها برای‎تان تکراری شده‎است؟ میوه‎های مختلفی توی یخچال هستند که میلی به خوردن‎شان ندارید؟ پیشنهاد این هفته ما مخصوص شماست؛ میوه خشک. نوع خشک‎شده میوه‎ها همه خواص شکل تازه آن‎ها را در خود حفظ می‌کنند با این تفاوت که عمر طولانی‌تری خواهندداشت. علاوه بر این با خشک کردن میوه‌ها طعم آن‌ها به کلی تغییر پیدا خواهدکرد، گویی که میوه‌ای جدید با طعمی متفاوت پدید آمده‌است. برای خشک کردن میوه‌ها حتما لازم نیست که وسایل مجهزی مثل میوه‌خشک‌کن داشته‌باشید. در بهار و تابستان، خورشید کار خشک کردن میوه‌ها را انجام می‎دهد و در ایام سرد مایکروفر و فر کار شما را راه خواهندانداخت. میوه‌ای را که انتخاب کرده‌اید، در عرض‌های نازک برش بدهید و هر برش را با فاصله از بقیه در سینی فر یا مایکروفر بچینید. میوه‌ خشک‌های شما در عرض 5 دقیقه آماده خواهندشد. بهترین پیشنهاد من برای میوه خشک، سیب است. سیب را می‌توانید روی بخاری یا رادیاتور خشک کنید. یک پارچه نازک و تمیز روی رادیاتور پهن کنید و برگه‌های سیب را روی آن بچینید. سیب‌ خشک‌های شما به این شیوه، در عرض 7 ساعت آماده خواهندشد. سیب‌ها را جایگزین قند کنید و از خوردن آن‌ها با چای در خنکای پاییز نهایت لذت را ببرید.
نویسنده: الهام حبشی

http://www.banounews.ir/fa/News/228465/آموزش-تهیه--سیب-قندی-در-7-ساعت
بستن   چاپ