دستور حرفه ای برای پخت میرزا قاسمی
جمعه 24 آبان 1398 - 21:52:05
|
|
آریا بانو - آخرین خبر / در این ویدئو نواب ابراهیمی نحوه پخت میرزا قاسمی را آموزش می دهد. مواد لازم: بادمجون: 1 کیلو گوجه: 1 کیلو (نصف مکعبی، نصف پوره) سیر: 1 بته بزرگ( 7-8 حبه) زردچوبه (خیلی مهم): 1 قاشق چایخوری نمک: 1 تا 2 قاشق چایخوری فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ: 3 عدد
http://www.banounews.ir/fa/News/227524/دستور-حرفه-ای-برای-پخت-میرزا-قاسمی
|