آریا بانو
دستور حرفه ای برای پخت میرزا قاسمی
جمعه 24 آبان 1398 - 21:52:05
آریا بانو - آخرین خبر / در این ویدئو نواب ابراهیمی نحوه پخت میرزا قاسمی را آموزش می دهد.
مواد لازم:
بادمجون: 1 کیلو
گوجه: 1 کیلو (نصف مکعبی، نصف پوره)
سیر: 1 بته بزرگ( 7-8 حبه)
زردچوبه (خیلی مهم): 1 قاشق چای‌خوری
نمک: 1 تا 2 قاشق چای‌خوری
فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
رب گوجه: 1 قاشق غذا‌خوری
تخم مرغ: 3 عدد

http://www.banounews.ir/fa/News/227524/دستور-حرفه-ای-برای-پخت-میرزا-قاسمی
بستن   چاپ