میز اردور/ دستور تهیه سیب زمینی های مارپیچی
پنجشنبه 23 آبان 1398 - 15:25:40
|
|
آریا بانو - کمونه / چی لازم دارم: 2 عدد سیب زمینی متوسط 4 قاشق غذاخوری کره آب شده 1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 1 قاشق غذاخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک جعفری خرد شده برای تزئین چه جوری درست میشه: 1-فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید. 2-سیب زمینی های سفید را با دقت بشوئید و سپس درون هر کدام از آنها یک عدد سیخ چوبی قرار دهید. 3-با استفاده از یک چاقوی تیز و نازک برش های مورب و دایره وار روی سیب زمینی ها ایجاد کنید. 4-خیلی آرام سیب زمینی را بکشید تا بدون پاره شدن، حالتی مارپیچی به خود بگیرند. 5-کره را ذوب کرده و روی تمام سطح سیب زمینی ها بمالید. 6-در یک کاسه متوسط، پنیر پارمسان، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید. 7-سیخ های سیب زمینی را روی کاسه بگذارید و از مخلوط درون کاسه روی تمام سطح آنها بپاشید. 8-کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی گذاشته و سیب زمینی ها را روی آن بچینید 9-سینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه درون فر قرار دهید تا سیب زمینی ها کاملا برشته و طلایی شوند. 10-در آخر با استفاده از جعفری خرد شده آنها را تزئین و سرو نمایید.
http://www.banounews.ir/fa/News/227180/میز-اردور--دستور-تهیه-سیب-زمینی-های-مارپیچی
|