آریا بانو
میز اردور/ دستور تهیه سیب زمینی های مارپیچی
پنجشنبه 23 آبان 1398 - 15:25:40
آریا بانو - کمونه / چی لازم دارم:
2 عدد سیب زمینی متوسط
4 قاشق غذاخوری کره آب شده
1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
1 قاشق غذاخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری نمک
جعفری خرد شده برای تزئین
چه جوری درست میشه:
1-فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-سیب زمینی های سفید را با دقت بشوئید و سپس درون هر کدام از آنها یک عدد سیخ چوبی قرار دهید.
3-با استفاده از یک چاقوی تیز و نازک برش های مورب و دایره وار روی سیب زمینی ها ایجاد کنید.
4-خیلی آرام سیب زمینی را بکشید تا بدون پاره شدن، حالتی مارپیچی به خود بگیرند.
5-کره را ذوب کرده و روی تمام سطح سیب زمینی ها بمالید.
6-در یک کاسه متوسط، پنیر پارمسان، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید.
7-سیخ های سیب زمینی را روی کاسه بگذارید و از مخلوط درون کاسه روی تمام سطح آنها بپاشید.
8-کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی گذاشته و سیب زمینی ها را روی آن بچینید
9-سینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه درون فر قرار دهید تا سیب زمینی ها کاملا برشته و طلایی شوند.
10-در آخر با استفاده از جعفری خرد شده آنها را تزئین و سرو نمایید.

http://www.banounews.ir/fa/News/227180/میز-اردور--دستور-تهیه-سیب-زمینی-های-مارپیچی
بستن   چاپ