آریا بانو
سوپ و آش/ آش جو بخورید تا سرما نخورید
پنجشنبه 23 آبان 1398 - 11:46:26
آریا بانو - باماکوک / چی لازم دارم:
راسته گوسفند 1/2 کیلو گرم
جو 1 پیمانه
لوبیا قرمز 1/2 پیمانه
نخود 1/2 پیمانه
برنج 1/4 پیمانه
پیاز 3 عدد
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
کشک به میزان لازم
سبزی آش 250 گرم
چطور بپزم:
مثل همه آش ها از شب قبل جو، نخود لوبیا و برنج را خیس کنید. بعد به گوشت اضافه کنید. در تهیه ی این آش بهتر است که از گوشت راسته به همراه قلم استفاده کنید.
و بگذارید چند ساعت بپزد تا گوشت خوب له شود.
بعد گوشتها رو از استخوان در ظرف جداگانه ای جدا کنید.
و با دستگاه خرد کن به شکل مایع غلیظ و نسبتا یکنواختی در بیاورید. مواظب باشید که گوشتها خیلی خرد نشوند و بهتر است که کمی زیر دندان احساس شوند. گوشت را دوباره به حبوبات اضافه کنید و همزمان مقدار زیادی پیاز خرد شده با زردچوبه فراوان تفت دهید.
و به همراه سبزی ها در قابلمه بریزید.
و بگذارید حدود دوساعت دیگر بپزد که آش خوب جا بیافتد.
بعد کشک را اضافه کنید، نمک را اندازه کنید و اجازه دهید آش باز هم با کشک بجوشد.
آش تقریبا حاضر است. فقط نعناع داغ و پیاز داغ آماده کنید برای تزئین آش (کمی زعفران دم کرده هم ترکیب بندی رنگ آش را کامل خواهد کرد).

http://www.banounews.ir/fa/News/227093/سوپ-و-آش--آش-جو-بخورید-تا-سرما-نخورید
بستن   چاپ