سوپ و آش/ آش جو بخورید تا سرما نخورید
پنجشنبه 23 آبان 1398 - 11:46:26
|
|
آریا بانو - باماکوک / چی لازم دارم: راسته گوسفند 1/2 کیلو گرم جو 1 پیمانه لوبیا قرمز 1/2 پیمانه نخود 1/2 پیمانه برنج 1/4 پیمانه پیاز 3 عدد زردچوبه به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم کشک به میزان لازم سبزی آش 250 گرم چطور بپزم: مثل همه آش ها از شب قبل جو، نخود لوبیا و برنج را خیس کنید. بعد به گوشت اضافه کنید. در تهیه ی این آش بهتر است که از گوشت راسته به همراه قلم استفاده کنید. و بگذارید چند ساعت بپزد تا گوشت خوب له شود. بعد گوشتها رو از استخوان در ظرف جداگانه ای جدا کنید. و با دستگاه خرد کن به شکل مایع غلیظ و نسبتا یکنواختی در بیاورید. مواظب باشید که گوشتها خیلی خرد نشوند و بهتر است که کمی زیر دندان احساس شوند. گوشت را دوباره به حبوبات اضافه کنید و همزمان مقدار زیادی پیاز خرد شده با زردچوبه فراوان تفت دهید. و به همراه سبزی ها در قابلمه بریزید. و بگذارید حدود دوساعت دیگر بپزد که آش خوب جا بیافتد. بعد کشک را اضافه کنید، نمک را اندازه کنید و اجازه دهید آش باز هم با کشک بجوشد. آش تقریبا حاضر است. فقط نعناع داغ و پیاز داغ آماده کنید برای تزئین آش (کمی زعفران دم کرده هم ترکیب بندی رنگ آش را کامل خواهد کرد).
http://www.banounews.ir/fa/News/227093/سوپ-و-آش--آش-جو-بخورید-تا-سرما-نخورید
|