غذای ملل/ کبه لبو، خوش رنگ و معطر
چهارشنبه 22 آبان 1398 - 14:03:19
|
|
آریا بانو - تابناک با تو / کبه، غذایی عربی است که طرفداران زیادی دارد. این غذا، به سبکهای گوناگونی تهیه میشود و امروز تصمیم داریم شما را با روشی جدید از پخت کبه، آشنا کنیم؛ کبهی لبو! با ما همراه باشید. چی لازم دارم: برنج: 2 پیمانه لبوی متوسط: 4 عدد سیب زمینی متوسط: 2 عدد نمک: یک قاشق چایخوری زردچوبه: نصف قاشق چایخوری آب گوشت یا مرغ: 6 پیمانه مواد لازم برای داخل کبه: گوشت چرخ کرده: 500 گرم پیاز خرد شده: 1 پیمانه زرشک: یک قاشق غذاخوری نمک: یک قاشق چایخوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری ادویه: نصف قاشق چایخوری جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه چطور بپزم: برای تهیهی مواد داخل کبه، روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. پیاز را اضافه کرده و تفت میدهیم. سپس گوشت را به همراه نمک، فلفل و ادویه اضافه کرده و تفت دادن را ادامه میدهیم تا رنگ گوشت، تغییر کند. ظرف را از روی حرارت برداشته و زرشک و جعفری خرد شده را اضافه میکنیم. مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و در کناری قرار میدهیم. لبو و سیب زمینی را به شکل مکعبی خرد میکنیم و در ظرف حاوی آب مرغ یا گوشت میریزیم. ظرف را روی حرارت قرار داده و به مدت نیم ساعت اجازه میدهیم لبو و سیب زمینیها، پخته شوند. بدون اینکه آب حاوی لبو و سیب زمینی را دور بریزیم، لبو و سیب زمینیها را از ظرف خارج میکنیم. برنج را که از قبل به مدت نیم ساعت خیس کرده بودیم، در آب مرغی که به رنگ قرمز درآمده است میریزیم و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم و سپس آن را آبکش میکنیم. مخلوط برنج، سیب زمینی و لبو را در چرخ گوشت ریخته و دو بار آنها را چرخ میکنیم تا کاملا یکدست شوند سپس نمک و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز میدهیم. برای درست کردن کبه، ظرف کوچکی آب، در کنار خود قرار داده و کمی کف دست را با آن خیس میکنیم. به اندازهی یک نارنگی کوچک از برنج، سیب زمینی و لبوی چرخ شده برداشته و به شکل گلولهای درمیآوریم. میان گلوله را با انگشت کمی گود کرده و از مخلوط گوشت چرخ کرده داخل آن قرار میدهیم سپس به شکل کبه میپیچیم. همهی مواد را به همین ترتیب آماده میکنیم. کبهها را در روغن داغ، سرخ میکنیم و سپس بر روی حولهی کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی گرفته شود.
http://www.banounews.ir/fa/News/226777/غذای-ملل--کبه-لبو،-خوش-رنگ-و-معطر
|