آریا بانو
سوپ و آش/ آش انار پاییزی با خواص بی نظیر
چهارشنبه 22 آبان 1398 - 09:13:33
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
سبزی آش - نیم‌کیلوگرم
برنج - نصف پیمانه
عدس - یک پیمانه
پیاز متوسط - 3 عدد
آب انار ترش - یک لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه، روغن سرخ‌ کردنی و نعناع - به میزان لازم
چطور بپزم:
سبزی را با دقت پاک کنید و بشویید و بعد از این‌ که آب آن گرفته شد، خرد کنید.
پیازها را هم خلالی و درون روغن سرخ کنید تا طلایی شود. نیمی از پیازها را بردارید و مقداری زردچوبه درون بقیه پیازها بریزید و کمی تفت دهید.
روی پیازهای سرخ‌ شده آب بریزید.
برنج و عدس را که قبلا شسته‌اید درون ظرف بریزید و بگذارید تا بپزد.
پس از این‌ که برنج و عدس کاملا پخته شد، آب انار ، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و بگذارید تا نیم ساعت بجوشد و کاملا جا بیفتد.
آش آماده است؛ آن را با مقداری نعناع و پیاز داغ تزیین کنید.
خواص
آنتی اکسیدان قوی در انار ، فولیکول های مو
را تقویت می کند و گردش خون را بهبود می بخشد.
روغن دانه انار به عنوان یک درمان موثر برای مو های مجعد، خشک و نامرتب شناخته می شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/226608/سوپ-و-آش--آش-انار-پاییزی-با-خواص-بی-نظیر
بستن   چاپ