سوپ و آش/ آش انار پاییزی با خواص بی نظیر
چهارشنبه 22 آبان 1398 - 09:13:33
|
|
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم: سبزی آش - نیمکیلوگرم برنج - نصف پیمانه عدس - یک پیمانه پیاز متوسط - 3 عدد آب انار ترش - یک لیوان نمک، فلفل، زردچوبه، روغن سرخ کردنی و نعناع - به میزان لازم چطور بپزم: سبزی را با دقت پاک کنید و بشویید و بعد از این که آب آن گرفته شد، خرد کنید. پیازها را هم خلالی و درون روغن سرخ کنید تا طلایی شود. نیمی از پیازها را بردارید و مقداری زردچوبه درون بقیه پیازها بریزید و کمی تفت دهید. روی پیازهای سرخ شده آب بریزید. برنج و عدس را که قبلا شستهاید درون ظرف بریزید و بگذارید تا بپزد. پس از این که برنج و عدس کاملا پخته شد، آب انار ، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و بگذارید تا نیم ساعت بجوشد و کاملا جا بیفتد. آش آماده است؛ آن را با مقداری نعناع و پیاز داغ تزیین کنید. خواص آنتی اکسیدان قوی در انار ، فولیکول های مو را تقویت می کند و گردش خون را بهبود می بخشد. روغن دانه انار به عنوان یک درمان موثر برای مو های مجعد، خشک و نامرتب شناخته می شود.
http://www.banounews.ir/fa/News/226608/سوپ-و-آش--آش-انار-پاییزی-با-خواص-بی-نظیر
|