آریا بانو
عصرانه/ کاپ کیک پرتقالی عصرتان را دلچسب می کند
سه شنبه 21 آبان 1398 - 06:27:43
آریا بانو - برترین ها / چی لازم دارم:
آرد 250 گرم
کره 120 گرم
تخم مرغ 4 عدد
آب پرتقال 1 عدد درشت
شکر 200 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
پوست پرتقال 1 قاشق مربا خوری رنده شده
چطور بپزم:
100 گرم شکر را با کره مخلوط کرده و آن را خوب به هم می زنیم تا کرم سفید رنگی به دست آید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده سفیده ها را می زنیم تا سفت شده و از ظرف نریزد .زرده تخم مرغ ها را با بقیه شکر مخلوط می کنیم و آن را هم خوب به هم می زنیم تا زرده کاملاً پف کند.
یک قاشق مرباخوری پوست پرتقال رنده شده را به زرده اضافه می کنیم. زرده ها را با کرم مخلوط کرده. آب پرتقال را به کرم و زرده تخم مرغ پف کرده اضافه کرده و آرام مخلوط را به می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را یک بار الک کرده و آن را به تدریج همراه با سفیده تخم مرغ پفت کرده ،در سه مرحله به مایع کیک اضافه می کنیم.
سپس مایع کیک را به حالت دورانی آرام هم می زنیم . بعد مایع کیک را در قالبهای آن می ریزیم. قالبها را در وسط پنجره فر با درجه حرارت 350 فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد، به مدت 50-40 دقیقه قرار می دهیم تا کیک پخته و طلایی رنگ شود.
پس از خنک شدن کاپ کیک پرتقال می توانیم سطح کیک را با ژله پرتقالی و پرتقال پوست گرفته و پر پر شده، یا خامه زده شده به همراه رنده پوست پرتقال کاپ کیک پرتقال را تزئین نمود.

http://www.banounews.ir/fa/News/225919/عصرانه--کاپ-کیک-پرتقالی-عصرتان-را-دلچسب-می-کند
بستن   چاپ