میز اردور/ مربای نارنگی کاراملی
سه شنبه 21 آبان 1398 - 06:27:38
|
|
آریا بانو - باماکوک / چی لازم دارم: نارنگی 20 عدد شکر 2 کیلو گرم آب 2 لیتر نمک 2-3 قاشق غذا خوری چطور بپزم: ابتدا روی هر نارنگی رو از قسمت بالا یک سوراخ ایجاد کرده من با کمک نی اینکارو کردم تا قسمت سفت و سفیدش کاملا بیرون اومد. در یک قابلمه یا ظرف بزرگ آب ریخته و نارنگی هارو درونش ریخته به مدت 4 الی 5روز حتما هر دو سه ساعت آبش عوض کنید.چون خودتون میبینید که آب زرد رنگ میشه. بعد از چندروز در یک قابلمه آب ریخته همراه با 1ق غ نمک بجوشونید سپس نارنگیها رو درونش ریخته و مدت 10دقیقه بجوشونید بعد در آبکش ریخته و آب سرد روش بریزید دوباره آبجوش همراه با 1ق دیگه نمک درست کرده و نارنگی رو ریخته 5دقیقه بجوشونید دوباره در ابکش ریخته و بشورید. در قابلمه دیگه شکر را همراه با دو لیتر آب بجوشونید تا شکر ذوب شود همراه با دو ق غ آبلیمو، تا شیره مناسب درست بشه نارنگی هارو ریخته ده دقیقه درونش بمونه و حرارت رو کم میکنیم و با قاشق زیرورو میکنیم تا شیره همه جای نارنگی بره بعد گاز رو خاموش کرده میذاریم نارنگیها یک شب کامل درون شیره بمونه . روز بعد با کفگیر نارنگیهارو خارج کرده شیره رو دوباره گرم کرده تا شروع به جوشیدن بکنه نارنگیهارو ریخته ده دقیقه دیگه بجوشه و دوباره یک شب کامل بمونه اینکارو چندبار ادامه داده تا شیره کاملا به خوردش بره . نارنگی شما آماده ی سرو کردن مبباشد .
http://www.banounews.ir/fa/News/225916/میز-اردور--مربای-نارنگی-کاراملی
|