شام/ کشک کدو، غذای محبوب کرمانی
سه شنبه 21 آبان 1398 - 06:27:37
|
|
آریا بانو - اطلاعات / کشک کدو یک غذای کرمانی است که کالری کمی دارد و در عوض به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است. چی لازم دارم: کدو سبز 8 عدد کشک 1 پیمانه پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری سیر داغ به میزان لازم نعناع داغ به میزان لازم مغز گردو 30 گرم نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم چطور بپزم: کدوها را پوست بگیرید و سرخ کنید. اگر مشکل اضافه وزن دارید، میتوانید آنها را بخار پز کنید. در ظرف دیگری، پیاز و سیر را خرد و سرخ کنید و به کدوها اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم در همین مرحله اضافه کنید. حالا در ظرف را بگذارید تا کدوها آب بیندازند و کم کم آب آنها کشیده شود. در صورت تمایل میتوانید 2عدد گوجه فرنگی را هم خرد کرده و در غذا بریزید تا همراه با کدوها بپزند. کدوها را با گوشت کوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند. سپس مغز گردوی خرد شده یا پودر گردو را هم به غذا اضافه کرده و همراه با کشک به مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا آب کشک کدو تبخیر شده و کمی در تابه سرخ شود. حالا مقدار دیگری کشک به آن اضافه کرده و در ظرف بکشید. روی کشک کدو را با پیازداغ، سیرداغ، نعناع داغ و گردو تزئین کنید. در صورت تمایل میتوانید کمی از کشک را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و برای تزئین استفاده کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/225915/شام--کشک-کدو،-غذای-محبوب-کرمانی
|