آریا بانو
غذای اصلی/ میرزا قاسمی را برای دورهمی شبانه بپزید
دوشنبه 20 آبان 1398 - 09:44:11
آریا بانو - باماکوک / چی لازم دارم:
بادمجان 6 عدد
گوجه فرنگی 6 عدد
سیر 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 4 قاشق غذا خوری
کره 25 گرم
زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق غذا خوری
چطور بپزم:
برای تهیه ی یک میرزا قاسمی خوشمزه ابتدا لازم است که بادمجان ها را به خوبی روی شعله مستقیم گاز کبابی کنیم.
بعد از اینکه بادمجان ها کاملاً کباب شد و بوی دود گرفت، آنها را در ظرفی که حاوی آب سرد است قرار می دهیم تا پوست بادمجان ها به راحتی کنده شود.
در مرحله بعد بادمجان ها را ساطوری کرده و با زردچوبه، نمک، فلفل، کره و روغن آنها را تفت می دهیم تا آب بادمجان ها گرفته شود.
گوجه فرنگی ها را هم پوست کرده و نگینی خرد می کنیم و به بادمجان ها اضافه می کنیم. سیر را رنده و یا ریز خرد کرده و داخل مواد می ریزیم.
زیر حرارت را کم کرده و به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم که بپزد و به روغن بیافتد.
تخم مرغ ها را در تابه ای دیگر بصورت نیمرو درست می کنیم و با مواد دیگر مخلوط می کنیم.
بعد از 5 دقیقه غذا را می توان سرو کرد.
نکته های غذا:
• بادمجان ها را در فر هم می توان کبابی کرد ولی با شعله مستقیم طعم دودی بیشتری می گیرد.
• میرزا قاسمی زود ته می گیرد، بهتر است که هر10 دقیقه یکبار غذا را هم بزنید.
• پوست گوجه فرنگی ها را از طریق شوک دادن می توان جدا کرد( ابتدا در آب داغ و سپس در آّب سرد)

http://www.banounews.ir/fa/News/225673/غذای-اصلی--میرزا-قاسمی-را-برای-دورهمی-شبانه-بپزید
بستن   چاپ