آریا بانو
میز اردور/ ترشی میوه خشک برای شب های بلند پاییز
يکشنبه 19 آبان 1398 - 21:06:29
آریا بانو - بیتوته / میوه خشک شده منبع خوبی از مواد مغذی است و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. همچنین غنی از شکر طبیعی است. شما می توانید انواع مختلف میوه های تابستانی را برای زمستان خود خشک کنید و حتی با آنها ترشی مورد علاقه خود را تهیه فرمایید.
چی لازم دارم:
برای 2 کیلو گرم
آب انار ترش 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
آب زرشک 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
سرکه 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
نمک 4 قاشق سوپخوری
گوجه برغانی،بدون هسته 100 گرم
قیسی زرد 200 گرم
توت خشک 100 گرم
آلو بخارا ،بدون هسته 100 گرم
آلبالو خشک،بدون هسته 100 گرم
برگه هلو 100 گرم
زرشک 2-3 قاشق سوپخوری
چه جوری درست میشه:
آب انار ، آب زرشک و سرکه را مخلوط کرده ، هم بزنید تا نمک حل شود.
میوه های خشک را در ظرف مناسبی بریزید تا 2/3 ظرف پر شود ، آب انار زرشک وسرکه را روی آن بریزید و درب ظرف را ببندید .
ترشی را به مدت 15 روز در جای خنک بگذارید تا آماده شود.
پیشنهاد سرآشپز:
در صورتی که آب انار و زرشک ترش نبود ، 1/2 قاشق مربا خوری جوهر لیمو را در سرکه حل کرده ، اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/225532/میز-اردور--ترشی-میوه-خشک-برای-شب-های-بلند-پاییز
بستن   چاپ