شیرینی ها/ دستور تهیه کیکی با آناناس و نارگیل
يکشنبه 19 آبان 1398 - 17:13:45
|
|
آریا بانو - برترین ها / کیک نارگیل و آناناس از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه این کیک خوشمزه با طعم های جدید و متفاوت بسیار آسان است و قطعا یکی از کیک های محبوبتان خواهد شد. نوش جان! چی لازم دارم: آناناس 200 گرم کره 110 گرم شکر 110 گرم تخم مرغ 2 عدد بزرگ خامه ترش 250 میلی لیتر آرد یک و نیم پیمانه نمک 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری جوش شیرین 1/4 قاشق چای خوری پودر نارگیل 150 گرم پودر قند 2 قاشق غذاخوری چطور بپزم: 1- از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2- قالب گردی (به قطر 18 سانتی متر) را با کره چرب کنید و در آن آرد بپاشید. 3-آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین و یک نوک انگشت نمک را با هم ترکیب کنید. 4-کره (به دمای محیط) و شکر را با هم بزنید تا سبک و پفدار شوند. 5-تخم مرغ ها و سپس خامه ترش را به مواد اضافه کنید و آن ها را با هم بزنید. 6-ترکیب آرد را به تدریج به سایر مواد اضافه کنید و سپس پودر نارگیل و آناناس را به آن ها اضافه کنید. 7-خمیر را در قالب آماده بریزید و آن را برای 60 تا 75 دقیقه یا تا زمانیکه طلایی رنگ شود و خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، در فر بپزید. 8- کیک را از فر خارج کنید. اجازه دهید تا در قالب کمی خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و بگذارید تا روی توری کاملا خنک شود. برای سرو روی آن پودر قند بپاشید. نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک نارگیل و آناناس : 1- پوست و قسمت وسط آناناس را جدا کنید. آن را ریز خرد کنید. 2- به کره و آرد اضافی برای قالب نیاز دارید.
http://www.banounews.ir/fa/News/225444/شیرینی-ها--دستور-تهیه-کیکی-با-آناناس-و-نارگیل
|