آریا بانو
شیرینی ها/ دستور تهیه کیکی با آناناس و نارگیل
يکشنبه 19 آبان 1398 - 17:13:45
آریا بانو - برترین ها / کیک نارگیل و آناناس از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه این کیک خوشمزه با طعم های جدید و متفاوت بسیار آسان است و قطعا یکی از کیک های محبوبتان خواهد شد. نوش جان!
چی لازم دارم:
آناناس 200 گرم
کره 110 گرم
شکر 110 گرم
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
خامه ترش 250 میلی لیتر
آرد یک و نیم پیمانه
نمک 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چای خوری
پودر نارگیل 150 گرم
پودر قند 2 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
1- از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- قالب گردی (به قطر 18 سانتی متر) را با کره چرب کنید و در آن آرد بپاشید.
3-آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین و یک نوک انگشت نمک را با هم ترکیب کنید.
4-کره (به دمای محیط) و شکر را با هم بزنید تا سبک و پفدار شوند.
5-تخم مرغ ها و سپس خامه ترش را به مواد اضافه کنید و آن ها را با هم بزنید.
6-ترکیب آرد را به تدریج به سایر مواد اضافه کنید و سپس پودر نارگیل و آناناس را به آن ها اضافه کنید.
7-خمیر را در قالب آماده بریزید و آن را برای 60 تا 75 دقیقه یا تا زمانیکه طلایی رنگ شود و خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، در فر بپزید.
8- کیک را از فر خارج کنید. اجازه دهید تا در قالب کمی خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و بگذارید تا روی توری کاملا خنک شود. برای سرو روی آن پودر قند بپاشید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک نارگیل و آناناس :
1- پوست و قسمت وسط آناناس را جدا کنید. آن را ریز خرد کنید.
2- به کره و آرد اضافی برای قالب نیاز دارید.

http://www.banounews.ir/fa/News/225444/شیرینی-ها--دستور-تهیه-کیکی-با-آناناس-و-نارگیل
بستن   چاپ