آریا بانو
عصرانه/ رولت گردویی را با دمنوش سرو کنید
يکشنبه 19 آبان 1398 - 16:18:04
آریا بانو - دونفره / این رولت طعم بسیار عالی داره، در عین حال مواد اولیه خاصی نداره و معمولا دم دست همه ما هست و به همه شما عزیزان توصیه میکنم برای یک بار هم که شده امتحان کنید. این رولت بسیار عالی برای یک عصرانه در کنار عزیزانمون هست و در کنار یک فنجان چای، شیر و یا شربت فوق العاده خواهد بود.
مواد لازم برای خمیر رولت:
آرد سفید 2/5 پیمانه (لیوان دسته دار)
شکر نصف پیمانه (نصف لیوان )
ماست سفت شیرین نصف پیمانه
کره نصف پیمانه
بیکینگ پودر 2/5 ق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
چطور بپزم:
شکر و تخم مرغ ،کره آب شده را خوب مخلوط میکنیم. اگر ماست شیرین منزل دارید میتوانید در کیسه ریخته تا آب اضافه آن برود یا از بیرون ماست شیرین چکیده خریداری کنید. سپس ماست را به مخلوط شکر وتخم مرع کره زده شده اضاقه میکنیم.
بعد از مخلوط کردن ماست به مواد بالا حالا آرد وبیکینگ پودر را هم به مواد اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر بدست نچسبد اگر احیانا خمیر به دستتان چسبید مقداری آرد اضافه کنید .اما اگر همین اندازه هایی که نوشتم را درست بریزید احتیاجی نداره بعد از اینکه خمیر را کمی ورز دادیم به مدت یک ساعت میگذاریم تا خمیر استراحت کند.
مواد لازم میانی رولت گردویی:
گردوی خرد شده تصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
دارچین یک ق غذا خوری
هل سائیده شده یک ق مربا خوری
سفیده تخم مرغ یک عدد
برای روی رولت
زرده تخم مرغ یک عدد
کنجد به مقدار لازم
سیاه دانه یک ق چ خوری
بعد از یکساعت روی میز کار خود را مقداری آرد میپاشیم وخمیر را با وردنه به قطر نیم سانتیمتر مستطیل شکل باز میکنیم. سپس سفیده تخم مرغ را خوب میزنیم ووسط خمیر می کشیم. بعد از مواد میانی که ار قبل آماده کردیم وسط خمیر می پاشیم. خمیر را رول کرده و روی آنرا زرده تخم مرغ میمالیم و مقداری کنجد و سیاهدانه میپاشیم و در فر به مدت نیم ساعت با 180 درجه سانتی گراد طبخ میکنیم.
اگر هم روی رولتمان طلایی نشده بود گریل را روشن میکنیم تا طلایی شود.
وبعد از پختن رولت میگذاریم تا خنک شود بعد برش میزنیم ودر ظرف در بسته نگه داری میکنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/225413/عصرانه--رولت-گردویی-را-با-دمنوش-سرو-کنید
بستن   چاپ