آریا بانو
عصرانه/ رولت انار، خوش رنگ و خوش طعم
جمعه 17 آبان 1398 - 16:38:04
آریا بانو - مجله پزشکین / این روزها فصل انار میباشد ما امروز تصمیم داریم یک دسر خیلی شیک و خوشمزه با انار را آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید و دوست داشته باشید.برای تهیه این رولت با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ کامل / 6 عدد
زرده تخم مرغ / 2 عدد
آرد / 150 گرم
نشاسته ذرت / 50 گرم
شکر / 150 گرم
رنده پوست لیمو / کمی
بکینگ پودر / 1 قاشق چایخوری
روش تهیه:
مواد خشک را با هم الک میکنیم.
تخم مرغها و شکر را تقریبا 5 دقیقه میزنیم تا سفید و پرحجم شوند.( من در این مرحله از رنگ قرمز کریسمس ویلتون استفاده کردم )
سپس مخلوط آرد را اضافه میکنیم و کمی رنده پوست لیمو افزوده و با ویسک مخلوط میکنیم.
قالب 30×40 را کاغذ روغنی انداخته، کمی چربش کردم!!!
مواد را در قالب ریخته و چند بار روی سطح کار میکوبیم و در فر 200 درجه بمدت 15 دقیقه میپزیم.
بعد از پخت کمی که حرارتش کم شد روی کاغذ روغنی جدید بر گردوندمش و کاغذ رو از پشتش جدا کردم و با کاغذ جدید رول کردم.
یک ساعتی تو یخچال موند.
تو این مدت انار ها رو دون کردم ریختم رو دستمال کاغذی که کاملا خشک بشن.
خامه رو فرم دادم، ریختم داخل قیف.
رولت رو باز کردم و با قیف روشو پر کردم، چون میخواستم خامه داخل رولت پفکی باشه دیگه روی خامه رو صاف نکردم و دونه های انارو روش پاشیدم و باز رولش کردم…و رفت یخچال که کاملا خودشو بگیره.ی تاج انار از همون مایه رولت کمی روی کاغذ ریختم گذاشتم تو فر
کمی که پخت و هنوز داغ بود با الگوی زیر تاجهارو برش زدم.
بالای رولت شکافهای کوچکی ایجاد کردم و پایه های تاجو داخلش قرار دادم

http://www.banounews.ir/fa/News/224461/عصرانه--رولت-انار،-خوش-رنگ-و-خوش-طعم
بستن   چاپ