آریا بانو
نوشیدنی ها/ طرز تهیه ژله تخم شربتی
جمعه 17 آبان 1398 - 10:24:34
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
یک بسته پودر ژله آلوئه ورا
یک بسته پودر ژله توتفرنگی
تخم شربتی دو ق غ
توتفرنگی به میزان لازم
چطوری درست کنم:
اول از هر کاری تخم شربتی رو با یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و اجازه میدیم تا دونه های تخم شربتی حسابی آب رو به خودشون جذب کنن.
هر کدوم از پودر ژله ها رو با یکونیم لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و سپس روی حرارت بخار آب جوش قرار میدیم تا دونه های ژله حسابی آب بشن...
کف ظرف های مورد نظرمون رو به مقدار لازم ژله توتفرنگی ریخته و اجازه میدیم نیم بند بشه...
تخم شربتی خیس خورده رو هم داخل ژله آلوئه ورا ریخته و مخلوط میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم تا ژله نیم بند بشه(غلظتش باید مثل سفیده تخم مرغ بشه)...
ژله مون که نیم بند شد از یخجال خارج میکنیم و با قاشق حسابی مخلوطش میکنیم تا دانه های تخم شربتی که کف ظرفمون ته نشین شدن؛ همه جای ژله به طور یکنواخت پخش بشن.
ژله آماده رو روی ژله توتفرنگی میریزیم و برش های توتفرنگی رو از بغل وارد ژله میکنیم و به لبه های لیوان فیکس میکنیم...
ژله هارو به مدت دو الی سه ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا حسابی خودشونو بگیرن
سپس آماده خوردنه...
میتونید تو این ژله به جای توت فرنگی از ژله لیمو استفاده کنین.در این صورت از برش های نازک لیمو داخل دسرتون استفاده کنین...

http://www.banounews.ir/fa/News/224304/نوشیدنی-ها--طرز-تهیه-ژله-تخم-شربتی
بستن   چاپ