آریا بانو
طرز تهیه اشترودل پنیر و قارچ
پنجشنبه 16 آبان 1398 - 19:28:32
آریا بانو - آکا ایران / مواد لازم برای تهیه اشترودل قارچ و پنیر
روغن به اندازه نیاز
گوشت چرخ کرده صد و پنجاه گرم
کره آب کرده به اندازه نیاز
خمیر فیلو 4 ورق
نمک و فلفل به اندازه نیاز
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا صد و پنجاه گرم
قارچ ورقه ای خرد شده چهارصد گرم
سیر له شده 1 حبه
پیاز خلالی خرد شده 1 عدد
طرز تهیه اشترودل قارچ و پنیر
* روغن را درون تابه داغ کرده، سپس پیاز و سیر را افزوده تا طلایی شود.
* قارچ را اضافه می کنیم و با حرارت زیاد تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد.
* گوشت چرخ کرده تفت داده را به مواد اضافه و مخلوط می کنیم و مواد را از روی حرارت بر می داریم.
* جعفری را اضافه و می گذاریم تا مواد کمی خنک شود، سپس پنیر را افزوده و مخلوط می کنیم.
* دو ورق خمیر را روی سطح کار قرار داده و کره ذوب شده را روی خمیر با برس مالیده و بعد دو ورق دیگر را روی خمیر می گذاریم و دوباره با کره روی خمیر را برس می کشیم.
* مواد را روی خمیر پهن کرده و دو طرف خمیر را کمی روی هم آورده و سپس خمیر را رول می کنیم و درون سینی چرب شده می گذاریم.
* روی خمیر را کره بمالید و کمی نمک و فلفل بزنیم و در فری که از قبل با دمای دویست درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، به مدت بیست دقیقه تا بیست و پنج دقیقه می گذاریم تا خمیر طلایی شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/224223/طرز-تهیه-اشترودل-پنیر-و-قارچ
بستن   چاپ