آریا بانو
هویج کباب شده با لعاب کره عسل؛ غذای خوشمزه رژیمی
پنجشنبه 16 آبان 1398 - 15:49:27
آریا بانو - مامی فود / این دستور غذایی رژیمی است و کاملا مفید برای همه افراد در هر سنی میباشد. اگه میخواید یه دستور غذایی رژیمی لذیذ و خوشمزه برایه خودتون حاضر کنید. بهتون تهیه این غذا رو پیشنهاد میکنم. چون این غذا دارایه کالری کمی است و ارزش غذایی بالایی دارد.
چی لازم دارم:
هویج2 عددبزرگ جعفری2 قاشق غذاخوری خرد شده سیر4 عدد خرد شده عسل3 قاشق غذاخوری نمک1/2 قاشق چایخوری کره1/3 لیوان فلفل به مقدارلازم
چطور بپزم:
مرحله اول تهیه هویج کباب شده با لعاب کره عسل:
در مرحله اول هویجاتونو به خوبی بشورید. صبر کنید تا کاملا خشک شود. بعد از خشک شدن پوست رویه آن را با چاقو بردارید و آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و سپس قسمت هایه تقسیم شده را از وسط به دو قسمت دیگر تقسیم کنید (مانند تصویر شکل زیر). در حین این کار مراقب باشید تا چاقو دستانتان را نبرد.

مرحله دوم تهیه هویج کباب شده با لعاب کره عسل:
کره را از یخچال بیرون می آوریم. صبر کنید تا کره به دمای محیط برسد و کاملا نرم شود. یک قابلمه بزرگ یا یک ماهیتابه در نظر میگیریم و آن را بر رویه شعله گاز قرار میدهیم. وقتی ک ظرف مورد نظرمان به اندازه یک یا دو دقیقه گرم شد کره را درون ماهیتابه می اندازیم تا با حرارت متوسط ذوب شود. سپس عسل را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا عسل با کره مخلوط شود. سیر را به مواد اضافه کنید و 30 ثانیه صبر کنید، تا مواد با هم تفت بگیرد و معطر شود.

مرحله سوم تهیه هویج کباب شده با لعاب کره عسل:
سپس تکه های هویج را که از قبل تقسیم کرده بودیم به مواااد اضافه میکنیم دو تا سه دقیقه در موادمون تفت میدهیم، تا مواد و هویج به خوبی مخلوط شوند و سپس برای مزه دار کردن هویج مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه میکنیم.

مرحله چهارم تهیه هویج کباب شده با لعاب کره عسل:
شعله گاز زیر ماهیتابه را خاموش کرده و هویج ها را همراه مواد تفت گرفته در ماهیتابه، خارج می کنیم. سپس موادمون رو به سینی فر منتقل کرده و آنها را در یک لایه قرار دهید تا به طور یکنواخت برشته شوند. بهتر است دمایه فر را 150 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

مرحله پنجم تهیه هویج کباب شده با لعاب کره عسل:
به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا کاملا هویج های درون فر پخته شود. برای اینکه بفهمید هویج ها مغز پخت شده، یک چنگال بگیرید و درون هویج ها فرو کنید میزان سفتی و نرمی هویج مشخص میشود. این غذا هر چه حالت کبابی پیدا کند خوشمزه تر و لذیذ تر میشود. بعد از پخت هویج ها آن ها را خارج کرده و به ظرف منتقل میکنیم.

در صورت تمایل، میتوانید برای مزه دار کردن آن از فلفل دلمه ای تازه یا نمک استفاده کنید. بهتر است از فلفل دلمه ای های رنگی استفاده شود چون باعث جذاب تر شدن این غذا میشود و میل به خوردن را افزایش میدهد. در آخر مقداری جعفری تازه را که از قبل تهیه کردیم به عنوان تزیین روی غذا میریزیم و غذا را سرو میکنیم. امیدوارم لذت کافی از این غذایه رژیمی برده باشید و در منزلتان تهیه کنید.
** خواص باورنکردنی و شگفت انگیز هویج **
برای کنترل بهتر فشار خون، پزشکان به بیماران فشار خون بالا توصیه می کنند که مواد غذایی سرشار از فیبرهایی با سطح پتاسیم بالا و سطح سدیم پایین داشته باشند. هویج از نظر فیبرهای رژیم غذایی بسیار غنی است، این باعث می شود آب و سدیم بیشتری از بدن دفع شود که منجر به کاهش فشار خون و کنترل بهتر فشار خون می شود.
هویج سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C، ویتامین E و ویتامین A است، آنتی اکسیدان ها برخی از محافظت از پوست را تأمین می کنند، اگرچه تأثیر اکسیدان بر روی پوست غیرقابل اجتناب است اما مصرف غذای سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند هویج ممکن است تأثیر اکسیداسیون را به تأخیر بیندازد. ویتامین C به دلیل اثر سبک کننده آن بر روی پوست شناخته شده است، همچنین به کاهش فشار خون در صورت کمک می کند و به پوست زیبایی می بخشد.
هویج برای کنترل سطح قند خون مورد استفاده قرار می گیرد زیرا باعث کاهش مقاومت به انسولین در بافت های مختلف می شود و کار بدن را برای سوزاندن گلوکز آسان تر می کند. در نتیجه قند خون پایین می آید.
امیدوارم از این مطالب مفید لذت کافی برده باشید.

http://www.banounews.ir/fa/News/224166/هویج-کباب-شده-با-لعاب-کره-عسل؛-غذای-خوشمزه-رژیمی
بستن   چاپ