آریا بانو
میز اردور/ دسر سوپانگل با طعم شکلات تلخ معرکه است!
پنجشنبه 16 آبان 1398 - 11:55:51
آریا بانو - بیتوته / چی لازم دارم:
شیر 1 لیتر
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 لیوان
شکر 1 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ 1 پاکت (80تا 100گرم)
کره مارگارین 100 گرم
آب سرد 1 لیوان
چه جوری درست میشه:
ابتدا شیر، تخم مرغ، آرد، شکر و پودر کاکائو را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید و روی گاز بگذارید. مدام هم بزنید و مواظب باشید ته نگیرد تا دسر قوام پیدا کند و بپزد. پس از اینکه قوام و غلظت پیدا کرد از روی گاز بردارید و شکلات تلخ و کره را به دسر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. در این بین گه گاهی هم بزنید و صبر کنید دسر ولرم شود.
1 لیوان آب را هم در فریزر قرار بدهید که کاملا مثل یخ تگری باشد. در آخر آب سرد را به دسر اضافه کنید و با همزن برقی 5 دقیقه هم بزنید. بعد در کاسه یا جام های پذیرایی تقسیم کنید و روی آنها پسته یا هر چه در دسترس دارید بپاشید و روی آنها را سلفون بکشید و در یخچال استراحت دهید (به دلیل اینکه رویه نبندد) این اندازه ها برای 6 کاسه یا جام کافی است.
نکاتی برای تهیه دسر سوپانگل:
می توانید کف کاسه ها را با شیر کمی خیس کنید و یک تکه کیک کف کاسه بگذارید و دسر را روی کیک ها بریزید که عالی می شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/224070/میز-اردور--دسر-سوپانگل-با-طعم-شکلات-تلخ-معرکه-است!
بستن   چاپ