آریا بانو
ناهار/ لقمه های ماهی تن را با برنج سرو کنید
پنجشنبه 16 آبان 1398 - 10:35:04
آریا بانو - زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
سیب‌زمینی شسته و پوست گرفته 400 گرم
شیر 2 قاشق چایخوری
کره 1 قاشق چایخوری
کنسرو ماهی تن 200 گرم
جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه کمی
آرد ساده به میزان لازم
تخم‌مرغ همزده 1 عدد
آرد سوخاری 100 – 150 گرم
چطور بپزم:
سیب‌زمینی پوست گرفته را در آب جوش بپزید تا نرم شود.
آن‌گاه در کاسه‌ای سیب‌زمینی را پوره کنید، قدری شیر و کمی کره به آن بیفزایید.
حالا کنسرو ماهی تن، جعفری، پیازچه و کمی فلفل سیاه را به پوره سیب‌زمینی بیفزایید، آنها را به صورت لقمه‌های یک اندازه شکل بدهید.
شما می‌توانید برای این کار از قاشق استفاده کنید.
لقمه‌ها را به ترتیب در آرد،‌ تخم‌مرغ و آرد سوخاری بغلتانید.
سپس آنها را 30 دقیقه یا بیشتر در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند.
سپس آنها را در فر گرم کرده بپزید تا طلایی شوند.
یادآوری: قبل از مصرف کنسرو ماهی تن، آن را به مدت 30 دقیقه در قابلمه حاوی آب بجوشانید.

http://www.banounews.ir/fa/News/224043/ناهار--لقمه-های-ماهی-تن-را-با-برنج-سرو-کنید
بستن   چاپ