آریا بانو
شیرینی ها/ تارت زردآلو با برگه خشک
پنجشنبه 16 آبان 1398 - 10:01:42
آریا بانو - زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
آرد 190 گرم
شکر 20 گرم
کره سرد (خرد کرده) 115 گرم
آب سرد 1-2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
مواد لازم میانی:
زردآلو هسته گرفته و خرد کرده 450 گرم
شکر 100 گرم
کره 30 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
چطور بپزم:
آرد، شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان در آید.
آن‌گاه تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.
سپس خمیر را روی سطح آرد‌پاشیده باز کنید و در قالب تارت (دیواره از کف جدا) به قطر 25 سانتیمتر قرار دهید.
روی خمیر چنگال بزنید تا تارت هنگام پختن پف نکند! حالا قالب را 15-20 دقیقه در یخچال نگه دارید تا خمیر کاملا سرد شود.
اکنون خمیر تارت را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و تارت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید.
سپس مواد میانی را فراهم کنید و درون تارت پخته بریزید و دوباره قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
حالا تارت زردآلو را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید.
روش تهیه مواد میانی
زردآلوها را همراه با شکر و کره در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد و آبش کشیده شود.
آن‌گاه نشاسته ذرت را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.
یادآوری
درصورت دلخواه می‌توانید زردآلو‌ها را به جای خرد کردن، از وسط دو نیم کنید، بپزید و مانند تصویر درون تارت بچینید.

http://www.banounews.ir/fa/News/224027/شیرینی-ها--تارت-زردآلو-با-برگه-خشک
بستن   چاپ