شیرینی ها/ تارت زردآلو با برگه خشک
پنجشنبه 16 آبان 1398 - 10:01:42
|
|
آریا بانو - زندگی آنلاین / چی لازم دارم: آرد 190 گرم شکر 20 گرم کره سرد (خرد کرده) 115 گرم آب سرد 1-2 قاشق سوپخوری تخم مرغ 1 عدد عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری مواد لازم میانی: زردآلو هسته گرفته و خرد کرده 450 گرم شکر 100 گرم کره 30 گرم نشاسته ذرت 30 گرم چطور بپزم: آرد، شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل خردهنان در آید. آنگاه تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود. سپس خمیر را روی سطح آردپاشیده باز کنید و در قالب تارت (دیواره از کف جدا) به قطر 25 سانتیمتر قرار دهید. روی خمیر چنگال بزنید تا تارت هنگام پختن پف نکند! حالا قالب را 15-20 دقیقه در یخچال نگه دارید تا خمیر کاملا سرد شود. اکنون خمیر تارت را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و تارت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید. سپس مواد میانی را فراهم کنید و درون تارت پخته بریزید و دوباره قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. حالا تارت زردآلو را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید. روش تهیه مواد میانی زردآلوها را همراه با شکر و کره در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد و آبش کشیده شود. آنگاه نشاسته ذرت را بیفزائید و از روی حرارت بردارید. یادآوری درصورت دلخواه میتوانید زردآلوها را به جای خرد کردن، از وسط دو نیم کنید، بپزید و مانند تصویر درون تارت بچینید.
http://www.banounews.ir/fa/News/224027/شیرینی-ها--تارت-زردآلو-با-برگه-خشک
|