آریا بانو
غذای اصلی/ مرغ بریان را بدون فر با طعمی خاص بپزید
چهارشنبه 15 آبان 1398 - 21:27:48
آریا بانو - نمناک / چی لازم دارم:
مرغ متوسط............1 عدد
پیاز............1 عدد
فلفل دلمه ای............1عدد
آبلیمو............4 تا 5 ق غ
پوره گوجه فرنگی............نصف لیوان
پودر سیر............2 ق م
کره ............ به میزان کافی
زعفران دم کرده............به مقدار کافی
سیب زمینی............ به مقدار لازم
نمک و فلفل ............به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا مرغ را کاملا تمیز کنید و بشوید ولی پوست آن را جدا نکنید. پس از خشک کردن مرغ تمام سطح مرغ را چه از داخل و چه از بیرون حسابی با کره چرب کنید.بعد مقداری از زعفران دم کرده ، آبلیمو، نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر و پوره گوجه فرنگی را با هم مخلوط میکنیم و با قلمو روی تمام قسمت های بدن مرغ میمالیم تا خوب مزه دار شود.
پیاز و فلفل دلمه ا ی خرد شده را هم در داخل شکم مرغ میریزیم .
مرغ را داخل یک ظرف در بسته قرار میدهیم تا به مدت 10 ساعت در داخل یخچال استراحت کند و کاملا مزه دارشود.
بعد از اینکه مرغ را از یخچال خارج کردیم تا بپزیم مواد داخل شکمش را خالی میکنیم و پاهای مرغ را با نخ میبندیم و داخل یک فویل که کفش را با نمک زیاد پوشاندیم قرار میدهیم .در کنار مرغ چند عدد سیب زمینی شسته شده با پوست هم قرار میدهیم و فویل را دور مرغ کاملا میپیچیم. فویل پیچیده شده را داخل قابلمه ای قرار میدهیم و روی در قابلمه دم کنی میگذاریم و اجازه میدهیم ابتدا 15 دقیقه با حرارت بالا و بعد به مدت یک و نیم تا 2 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
بعد از اینکه زمان پخت مرغ به پایان رسید در فویل را باز میکنیم و روی مرغ را با مقداری از مخلوط کره آب شده ، آبلیمو و زعفران دم کرده می مالیم و بعد از 15 تا 20 دقیقه از روی حرارت بر میداریم.
در این فاصله میتوانید پیاز و فلفل خرد شده را که از داخل شکم مرغ بیرون کشیدید با مقداری کره ، آبلیمو ، زعفران و پوره گوجه فرنگی مخلوط کنید و به عنوان سس مرغ سرخ کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/223932/غذای-اصلی--مرغ-بریان-را-بدون-فر-با-طعمی-خاص-بپزید
بستن   چاپ