آریا بانو
شام/ امشب متفاوت ترین خوراک اسفناج را بپزید
چهارشنبه 15 آبان 1398 - 19:31:47
آریا بانو - سوران / چی لازم دارم:
زعفران (آبکرده و غلیظ)3قاشق غذاخوری
کره2 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزابه میزان لازم
لیمو ترش (عصاره و آب گرفته)1 عدد کوچک
پیاز ( خرد شده)پیاز1 عدد کوچک
زرده تخم مرغ3عدد
پنیر فتا (خرد شده)3لیوان
برگ اسفناج450 گرم
فلفل سیاه طبق ذائقه
نمک طبق ذائقه
چطور بپزم:
در ابتدای کار اسفناج را ریز خرد کرده و با مقدار خیلی خیلی کم آب و نمک بخار پز کنید.روغن را در یک تابه داغ کرده و پیاز را در آن سرخ می کنیم. حال اسفناج ریز شده را نیز افزوده و تا حد ممکن خوب سرخ میکنیم .
ظرفی مناسب را انتخاب کرده و اسفناج سرخ شده را داخل آن میریزیم.
پنیر فتا را درشت درشت خرد کرده و روی اسفناج قرار میدهیم.
روی مواد پنیر پیتزا ریخته و به مدت 10دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد داغ شده است قرار میدهیم.
بعد از گذشت زمان ظرف را خارج کرده و روی آن زرده تخم مرغ،زعفران آبکرده و فلفل میریزیم و مجددا 5دقیقه داخل فر میپزیم تا طلایی شود.
نکات:
1)در صورت تمایل مقداری سیر رنده شده هم به خوراک اضافه کنید.
2)میتوانید این خوراک را به همراه مقداری مرغ پخته شده هم تهیه کنید.
3)در صورت تمایل به جای پنیر پیتزا هم از پنیر فتای رنده شده استفاده کنید.
4)در صورت تمایل به جای پنیر فتا از پنیر تبریزی استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/223889/شام--امشب-متفاوت-ترین-خوراک-اسفناج-را-بپزید
بستن   چاپ