آریا بانو
غذای اصلی/ طرز تهیه قلیه قاشقی
چهارشنبه 15 آبان 1398 - 18:32:29
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
لوبیا قرمز پخته شده نصف پیمانه، گوشت چرخ کرده 500گرم، اسفناج 500 گرم، پیاز بزرگ یک عدد، رب انار، نمک، زردچوبه، روغن مایع و شکر به میزان لازم.
چطور بپزم:
در ابتدا گوشت چرخ کرده را ورز می دهیم تا کاملاً منسجم شود، به آن نمک و زردچوبه می زنیم و خوب ورز می دهیم و بعد تکه هایی به اندازه گردو برمی داریم و قلقلی و پیاز را خلالی می کنیم و داخل قابلمه با کمی روغن تفت می دهیم سپس گوشت های قلقلی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
اسفناج را خرد و به مواد اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن یک پنجم پیمانه آب و نمک در قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم بپزد.لوبیا قرمز را جداگانه با مقداری نمک می پزیم و آبکش و در نیم ساعت آخر رب انار و شکر را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم جا بیفتد.

http://www.banounews.ir/fa/News/223870/غذای-اصلی--طرز-تهیه-قلیه-قاشقی
بستن   چاپ