آریا بانو
نوشیدنی گرم ایتالیایی برای روزهای سرد پائیزی
چهارشنبه 15 آبان 1398 - 14:32:57
آریا بانو - مجله دلتا/ هات چاکلت نوعی نوشیدنی ایتالیایی است که تقریباً در همه کافه ها و کافی شاپ ها سرو می‌شود و طرفداران زیادی دارد. این نوشیدنی، گرم و سرشار از انرژی است و از این رو مناسب روزهای پاییز و زمستان است. هات چاکلت را به شیوه کافی شاپ ها در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم :
شیر: 2 فنجان
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای سیاه: 100 گرم
نشاسته ذرت: 2 قاشق چای‌خوری
شکر قهوه ای: 2 قاشق غذاخوری
کره: یک قاشق چای‌خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری
طرز تهیه هات چاکلت
شیر را در قابلمه مناسبی ریخته و روی شعله ملایم بگذارید. دقت کنید حرارت زیاد نباشد تا شیر سر نرود و روی آن خامه نبندد.
شکلات تخته ای را ریز رنده کرده سپس آن را با پودر کاکائو و شکر قهوه ای مخلوط کنید و به شیر بیفزایید. مواد را خوب هم بزنید تا حل و کاملاً یکدست شوند.
نشاسته ذرت را ابتدا با دو قاشق غذاخوری شیر سرد ترکیب کنید تا خوب حل شده و وقتی در مواد می‌ریزید گوله نشود. سپس آن را به مخلوط روی شعله اضافه کنید.
تا وقتی مواد روی شعله هستند، آن ها را مدام هم بزنید تا ته نگیرند. بگذارید هات چاکلت ریز بجوشد و غلیظ شود. غلظت هات چاکلت ایتالیایی باید مانند غلظت فرنی باشد.
وقتی نوشیدنی به غلظت مورد نظر رسید، نمک و کره را بیفزایید. کره که آب شد، قابلمه را از روی شعله بردارید.
نکات قابل توجه :
اگر دوست دارید نوشیدنی شما کمی تلخ باشد، می‌توانید از شکلات تخته ای تلخ استفاده کنید.
در صورت تمایل از شیر پرچرب استفاده کنید تا هات چاکلت غلیظ تر باشد.
نشاسته ذرت و شکر قهوه ای را بیشتر فروشگاه های بزرگ و سوپر مارکت ها دارند.
بنا به سلیقه می‌توانید میزان شیرینی هات چاکلت را کم و زیاد کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/223779/نوشیدنی-گرم-ایتالیایی-برای-روزهای-سرد-پائیزی
بستن   چاپ