آریا بانو
فوت و فن تهیه «مرغ بریان در قابلمه» خانگی
سه شنبه 14 آبان 1398 - 15:45:29
آریا بانو - نمناک / برای طبخ “مرغ بریان در قابلمه” همراه ما باشید.
مواد لازم برای مرغ بریان در قابلمه
به : 4 عدد
کره : 50 گرم
پیاز : یک عدد
گردو : 3 قاشق غذاخوری
گوشت مرغ : 400 گرم
برنج :یک لیوان
آلو : 10 عدد
پیازداغ : 2 قاشق غذاخوری
آب : 2 لیوان
رب گوجه فرنگی : به مقدار دلخواه
رزماری : یک شاخه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
مرغ بریان
طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را به آن اضافه کنید تا کره ذوب شود. بعد پیاز را داخل کره تفت دهید تا سبک شوند.
به پیاز تفت داده شده مرغ خرد شده را اضافه کنید و داخل پیاز سرخ کنید.
برنج را بشویید و به همراه نمک ، فلفل ، زردچوبه و گردو به مرغ اضافه کنید و تفت دهید .بعد از اینکه مواد مخلوط شدند و در کنار هم تفت خوردند از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
در این فاصله به را بشویید تا پرزهای رویش گرفته شود، به را به دو نیم تقسیم کنید و وسط آن را خالی کنید و از مواد تفت داده شده داخل به پر کنید.بعد روی مواد یک تکه از شاخه رزماری بگذارید و کنار هم در قابلمه بچینید . داخل قابلمه 2 لیوان آب و پیاز داغ بریزید تا بپزند.
نکات درست کردن مرغ بریان در قابلمه
اگر دوست داشتید دلمه شما شیرین شود علاوه بر آلو به آب آن کمی شکر هم بزنید.
شما میتوانید به سس این غذا رب یا زعفران هم اضافه کنید ولی به دلیل خوشرنگی به بعد از پخت بهتر است از اضافه کردن این مواد خودداری کنید.
اگر دوست داشته باشید غذای شما ملس تر و خوشمزه تر شود به آب داخل دلمه ها کمی زرشک تفت داده شده اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ بریان در قابلمه
مرغ بریان در قابلمه جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
مرغ بریان در قابلمه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

http://www.banounews.ir/fa/News/223430/فوت-و-فن-تهیه-«مرغ-بریان-در-قابلمه»-خانگی
بستن   چاپ