آریا بانو
مصرف روزانه امگا 3 خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می‌دهد
سه شنبه 14 آبان 1398 - 14:05:05
آریا بانو - ایرنا / یک مطالعه متاآنالیز تایید می‌کند که مصرف روزانه مکمل امگا 3 خطر ابتلا به بیشتر بیماری‌های قلبی و عروقی حتی حملات قلبی و مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.
اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامت انسان ضروری تشخیص داده شده‌اند اما بدن قادر به تولید آن‌ها نیست و بنابراین لازم است از طریق منابع غذایی مانند روغن ماهی از جمله ماهی سالمون و تن -- گیاهان و مغز خشکبار و مکمل های غذایی تامین شود.
این مطالعه جدید حاوی بزرگترین و جدیدترین داده هایی است که به بررسی ارتباط میان مصرف مکمل روغن ماهی و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی پرداخته است. محققان در این مطالعه داده‌های 13 آزمایش را در سرتاسر جهان در خصوص 120 هزار فرد بالغ مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. این مطالعه نشان می‌دهد افرادی که روزانه 840 میلی گرم از مکمل های امگا 3 دریایی مصرف کرده‌اند، موفق شده‌اند خطر ابتلا به بیشتر موارد بیماری‌های قلبی عروقی از جمله سکته قلبی، مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهند. این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که هر چه دوز مصرفی مکمل‌های امگا 3 بیشتر باشد، فواید قلبی و عروقی بیشتری ارائه می‌دهد.
انواع مختلف ماهی هم می‌تواند مقدار زیادی امگا 3 را در رژیم غذایی معمول ما فراهم کند. ماهی‌های روغنی مانند شاه ماهی، ماهی قزل آلا، ساردین و ​​ماهی خال مخالی به طور طبیعی مملو از اسیدهای چرب قزل آلا، ساردین و ​​ماهی خال مخالی به طور طبیعی مملو از اسیدهای چرب امگا 3 بسیار بالایی هستند.

http://www.banounews.ir/fa/News/223360/مصرف-روزانه-امگا-3-خطر-ابتلا-به-بیماری-قلبی-را-کاهش-می‌دهد
بستن   چاپ